Miten Skypen pikaviesteissä voi muotoilla tekstiä?

Takaisin hakutuloksiin
    Koskee tuotteita:
    • Skypen Android-versio
    • Skypen iPad-versio
    • Skypen iPhone-versio
    • Skypen Linux-versio
    • Skypen Mac-versio
    • Skypen Windows RT -versio
    • PlayStation
    • Skypen Windows Phone -versio
    • Skype televisiossa
    • Skypen verkkoversio
    • Skypen Windows-työpöytäversio
    • Skypen Windows 10 -versio

Voit käyttää pikaviesteissä erikoismuotoiluja, kuten lihavointia, kursivointia, yliviivausta ja suhteuttamatonta fonttia. Skypen Windows-työpöytäversiossa voit myös muuttaa pikaviestin fontin kokoa ja tyyppiä.

Kirjoita *tähtimerkit* lihavoitavien sanojen ympärille.

Esimerkki lihavoitua tekstiä sisältävästä pikaviestistä

Kirjoita _alaviivat _ korostettavien sanojen ympärille.

Esimerkki kursivoitua tekstiä sisältävästä pikaviestistä

Tekstiin voi lisätä yliviivauksen ympäröimällä sanat ~aaltoviivoilla~. Tällä tavalla voi ilmaista esimerkiksi sarkasmia tai muuttunutta sisältöä.

Esimerkki yliviivattua tekstiä sisältävästä pikaviestistä

Jos haluat tavallisen tekstin ulkoasun, lisää koodi {code} sanojen ympärille seuraavasti:
    {code}Tämä teksti kirjoitetaan suhteuttamattomalla fontilla{code}.

Jos haluat lähettää koko pikaviestin suhteuttamattomalla fontilla, aloita viesti kahdella huutomerkillä ja välilyönnillä (!! ).

Esimerkki pikaviestistä, jossa on käytetty suhteuttamatonta fonttia

Voit estää erikoismuotoilun lisäämällä viestin alkuun kaksi @-merkkiä ja välilyönnin (@@ ). Voit poistaa muotoilun käytöstä myös pikaviestiasetuksissa. Muiden henkilöiden muotoilut ovat edelleen näkyvissä. Sinä et vain voi lähettää muotoiltua tekstiä.