Voinko lisätä Skype-botteja ryhmäkeskusteluun?

Kyllä. Jos botti on otettu käyttöön ryhmille, voit lisätä sen ryhmäkeskusteluihin samalla tavalla kuin lisäät henkilöitä. Voit tarkistaa käytettävissä olevien bottien luettelosta, onko botit otettu käyttöön ryhmille. Ryhmäkeskustelussa botit vastaanottavat vain viestejä, jotka on osoitettu suoraan niille.

1. Kirjoita @ ja valitse botti ryhmän osallistujaluettelosta. Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa @ ja heti sen perään botin nimen, esimerkiksi @Murphy.

2. Kirjoita viesti ja odota, että botti vastaa.

Huomautus: Et voi lähettää tiedostoja tai kuvia boteille ryhmäkeskusteluissa.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Mitä ovat Skype-botit ja miten niitä lisätään yhteystiedoiksi?
    Mitä ovat Skype-bottikortit (karuselli, hero, pikkukuva, kuitti)?