Kaikki tuotteet

Mitkä ovat mahdolliset Skype-tilat?

Takaisin hakutuloksiin

Jos tavoitettavuuden tilasi on...

active status icon Aktiivinen

Miten näyt muille
    Active profile status

Mitä se tarkoittaa
    Olet online-tilassa, ja sinuun voi ottaa yhteyttä.

Miten tämä tila asetetaan
    Asetetaan automaattisesti, kun kirjaudut sisään. Pysyt aktiivisena työpöytälaitteella, kun Skype on käynnissä taustalla ja käytät näppäimistöäsi tai hiirtäsi, ja mobiililaitteellasi, kun Skype on käynnissä etualalla.

recently active icon Hiljattain aktiivinen

Miten näyt muille
    recently active profile status

Mitä se tarkoittaa
    Poistuit hetkeksi.

Miten tämä tila asetetaan
    Asetetaan automaattisesti, kun olit viimeksi aktiivinen yli kolme minuuttia ja alle tunti sitten.

Away status iconPoistunut

Miten näyt muille
    Away profile status

Mitä se tarkoittaa
    Et ole ollut aktiivinen vähintään tunnin aikana.

Miten tämä tila asetetaan
    Asetetaan automaattisesti, kun olit viimeksi aktiivinen tunti sitten. Voit myös milloin tahansa asettaa tilaksesi poistunut.

Do not disturb status icon Älä häiritse

Miten näyt muille
    Do not disturb profile status

Mitä se tarkoittaa
    Et halua, että sinua häiritään. Yhteyshenkilöt voivat edelleen soittaa ja lähettää viestejä, mutta et saa ääni-ilmoitusta. Jos haluat saada sovelluksessa ilmoituksia puheluista tai keskusteluista, kun tilaksesi on asetettu älä häiritse, voit hallita ilmoituksiasi mobiili- tai työpöytälaitteella.

Miten tämä tila asetetaan
    Voit asettaa tilaksesi älä häiritse milloin tahansa.

invisible status icon Näkymätön

Miten näyt muille
    invisible profile status

Mitä se tarkoittaa
    Tavoitettavuuden tilasi on piilotettu, jolloin näyt olevan offline-tilassa, mutta puheluita ja viestejä ei estetä. Yhteyshenkilösi näkevät milloin tilaksesi oli viimeksi asetettu aktiivinen tai älä häiritse keskustelun otsikkorivin alapuolella Viimeksi nähty -kohdassa, jossa näkyy kuinka montaa päivää, tuntia tai minuuttia sitten sinut on nähty viimeksi.

Miten tämä tila asetetaan
    Voit asettaa tilaksesi näkymätön milloin tahansa.

Offline

Miten näyt muille
    invisible profile status

Mitä se tarkoittaa
    Et ole kirjautunut sisään Skypeen millään laitteella. Yhteyshenkilösi näkevät milloin tilaksesi oli viimeksi asetettu aktiivinen tai älä häiritse keskustelun otsikkorivin alapuolella Viimeksi nähty -kohdassa, jossa näkyy kuinka montaa päivää, tuntia tai minuuttia sitten sinut on nähty viimeksi.

Miten tämä tila asetetaan
    Asetetaan automaattisesti, kun kirjaudut ulos tai et ole aktiivinen pitkään aikaan.

Haluatko oppia lisää?
    Miten muutan tavoitettavuuden tilaani Skypessä mobiililaitteella tai tabletilla?
    Miten muutan tavoitettavuuden tilani Skypen työpöytäversiossa?