Mitkä Skype-tilat ovat mahdollisia?

Tila Kuvaus

Online
Tämä näkyy yleensä silloin, kun kirjaudut ensimmäisen kerran Skypeen. Kontaktisi näkevät, että olet online-tilassa ja että he voivat ottaa yhteyttä sinuun. Pikaviestit välitetään sinulle välittömästi.

Poissa
Kontaktisi näkevät, että olet kirjautunut Skypeen mutta että et ole tietokoneella. Pikaviestit toimitetaan välittömästi, ja kontaktisi voivat yrittää soittaa sinulle.

Älä häiritse
Kontaktisi näkevät, että olet online-tilassa mutta että haluat olla rauhassa. Kontaktisi voivat lähettää sinulle pikaviestejä ja soittaa sinulle puheluja, mutta et kuule hälytysääntä.

Huomaamaton
Olet offline-tilassa, mutta voit käyttää Skypeä normaalisti. Näin voit käyttää Skypeä ilman, että sinua häiritään pikaviesteillä tai puheluilla.

Offline
Tämä näkyy automaattisesti, kun et ole kirjautunut Skypeen. Voit myös siirtyä offline-tilaan klikkaamalla tilakuvakettasi ja valitsemalla tilan luettelosta.

Kun olet offline-tilassa, et voi lähettää pikaviestejä etkä soittaa tai vastaanottaa puheluja. Pikaviestit lähetetään sinulle kirjautuessasi riippumatta viestin lähettäjän tilasta.

Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä Skypen verkkoversiossa.

Soitonsiirto
Näkyy kontaktin vieressä, jos hän ei ole tavoitettavissa mutta jos soitonsiirto tai ääniviesti on käytössä.

Jos määrität soitonsiirron omassa Skype-tilissäsi, soitot voidaan siirtää työ-, koti- tai matkapuhelimeesi, kun et ole online-tilassa, joten Skype-puhelut eivät koskaan jää vastaamatta.

Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä Skypen verkkoversiossa.

Kontaktipyyntö odottaa
Näkyy kontaktiluetteloon lisäämäsi henkilön vieressä, kun odotat hänen hyväksyvän kontaktipyyntösi.

Estetty
Näkyy kontaktin vieressä, jos olet estänyt hänet.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Mikä on ero tilan ja fiilisviestin välillä Skypessä?