Ohje Windows Desktop

Miten sähköpostien kieli vaihdetaan Skypessä?

Voit vaihtaa Skypeltä saamiesi sähköpostien kielen mistä tahansa järjestelmästä tai laitteesta siirtymällä tämän linkin kautta Skype-tiliisi.

  1. Valitse muokkaa profiilia.
  2. Käytä ruutua Kieli Yhteystietojen alla vaihtaaksesi Skypeltä saamiesi sähköpostien kielen.
  3. Valitse Tallenna.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Profiili" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt