Miten soitan tai keskustelen jonkun kanssa käyttäen Siriä iOS-laitteellani?

iOS 10:llä ja SiriKitillä voit soittaa ja keskustella Skypessä samolla äänikomennoilla, joita olet jo tottunut käyttämään. Kuvitellaan, että yrität ottaa yhteyttä Lisa Smithiin Skypessä. Jos sinulla on hänen Skype-yhteystietonsa tallennettuina iOS-laitteeseesi, sinun tarvitsee vain sanoa ”Viesti Lisalle Skypessä” tai ”Soita Lisalle Skypessä.” Jos Siri tarvitsee selvennystä yhteystiedon nimestä, se voi pyytää vahvistamaan oikean. Sen jälkeen kun napautat haluamaasi yhteystietoa, Skype-keskustelusi tai -puhelusi käynnistyy.

Skype-puhelun soittaminen Siriä käyttäen

Sinulla täytyy olla "Hei Siri" käytössä iOS-laitteellasi tämän toiminnon käyttämiseksi. Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.