Skypestä Skypeen -puhelut ovat ilmaisia kaikkialla maailmassa

Skypestä Skypeen -puhelut ovat ilmaisia kaikkialla maailmassa. Voit käyttää Skypeä tietokoneessa, matkapuhelimessa tai tabletissa*. Kun molemmat osapuolet käyttävät Skypeä, puhelu on täysin ilmainen.

Käyttäjälle maksullisia ovat ainoastaan premium-ominaisuudet, kuten vastaajapalvelu, tekstiviestien lähettäminen ja puhelut lanka- tai matkapuhelimeen tai kokonaan Skypen ulkopuolella.

*Wi-Fi-yhteys tai datasopimus tarvitaan.

Valmis oppimaan lisää?
Kuinka paljon maksavat Skype-puhelut matka- tai lankapuhelimeen?