Mikä on Skypen WWW-ohjausobjekti?

Skypen WWW-ohjausobjektin avulla yrityksen verkkosivustossa kävijät pääsevät nopeasti reaaliaikaiseen yhteyteen yhtiön edustajan kanssa. Tämä erittäin nopea ja yksinkertainen toiminto näkyy sivustossa keskusteluruutuna. Sivuston omistaja päättää, kuka on keskustelun toinen osapuoli – se voi olla omistaja itse, joku muu yrityksen työntekijä tai jopa botti, joka tarjoaa järkeviä vastauksia kysymyksiin.

Hanki Skypen WWW-ohjausobjekti sivustoosi.

Riittää, kun napsautat keskustelukuvaketta ja alat kirjoittaa!

Jos olet kirjautunut Skypen verkkoversioon, sinut on kirjattu automaattisesti myös Skypen WWW-ohjausobjektiin. Jos olet kirjautunut ulos Skypen WWW-ohjausobjektista, sinut on kirjattu ulos myös Skypen verkkoversiosta.

Ei, mutta jos sinulla on Skype-tili ja olet kirjautunut sisään Skype-nimelläsi tai Microsoft-tilillä, näet Skypen WWW-ohjausobjekti -keskustelusi kaikkien laitteidesi kaikissa Skype-asiakasohjelmissa.

Voit lähettää viestejä, kuvia ja tiedostoja. Yritämme pitää asiat yksinkertaisina, joten et voi vielä lähettää hymiöitä.

Jos haluat lähettää liitteitä, valitse liitekuvake ja lähetettävä tiedosto.

Skype-käyttäjän avatar on ympyrä, kun taas botin ja yrityksen avatar-hahmot ovat kuusikulmioita.

Kyllä. Kun kirjaudut Skypeen minkä tahansa sovelluksen tai laitteen kautta, näet keskusteluhistoriasi Skypen WWW-ohjausobjektin viesteissä.

Keskusteluhistorian viimeiset 30 päivää ovat aina tallessa pilvessä, mutta vieraskäyttäjän keskustelut näkyvät vain 24 tunnin ajan. Jos haluat, että keskustelusi säilyvät pitempään, tai haluat tallentaa ne kiintolevyllesi, sinun on kirjauduttava sisään Windows- tai Mac-tietokoneessa. Kun määrität historia-asetuksesi, asetuksesi synkronoituvat muihin laitteisiin.

• Mac-tietokoneessa: Siirry kohtaan Skype > Asetukset > Tietosuoja. Määritä sitten avattavan Tallenna keskusteluhistoria -luetteloruudun avulla viestien säilytysaika.
    • Windows-tietokoneessa: Siirry kohtaan Työkalut > Asetukset > Pikaviestit ja tekstiviestit > Näytä lisäasetukset. Määritä sitten avattavan Säilytä historia -luetteloruudun avulla viestien säilytysaika.

Valitse kirjautumispainike ennen keskustelun aloitusta. Henkilö tai botti, jonka kanssa keskustelet, lisätään automaattisesti yhteyshenkilöittesi joukkoon.

Kirjaudu ulos Skypen WWW-ohjausobjektista valitsemalla nimesi keskustelun alussa ja valitsemalla sitten kirjaudu ulos -painike. Voit silti lähettää pikaviestejä, mutta ne eivät enää näy muissa Skype-asiakasohjelmissasi eikä niitä tallenneta.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Online-turvallisuuden, tietoturvan ja tietosuojan varmistaminen