Skypen ohje

    Kaikki tuotteet

    Kuinka kytken ilmoitukset käyttöön / pois käytöstä Excelissä, OneNotessa, PowerPointissa tai Wordissa?

    Takaisin hakutuloksiin

    Etsi sivulta kellokuvake kellokuvake. Tämän valitseminen kytkee Skypen ilmoitukset käyttöön ja pois käytöstä.

    Oletko valmis oppimaan lisää?
    Miten Skype suljetaan Outlook.comissa?

    Oliko tästä artikkelista apua?

    Kyllä Ei

    Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

    Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

    Ei hätäpuheluja Skypellä
    Skype ei korvaa puhelintasi, eikä sillä voi soittaa hätäpuheluja.