Miksei tilaukseni ole enää käytettävissä?

Skype on sitoutunut tarjoamaan sinulle puheluita edullisilla kustannuksilla. Tarkistamme tilauksemme säännöllisesti varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat parasta vastinetta rahalleen. On mahdollista, että tilauksien saatavuus päättyy jonkin yhteistyökumppanimme kautta tai että tilauksia voidaan lakkauttaa.

Jos tilauksesi lakkautetaan tai se lakkaa olemasta saatavilla, ilmoitamme sinulle Skype-tilisi tai muun kohtuullisen menetelmän kautta, että tilaustasi ei uusita. Tilaus jatkuu aktiivisena päättymispäivään asti, mutta se ei uusiudu automaattisesti etkä voi ostaa kyseistä tilausta uudelleen. Jos haluat soittaa edullisia puheluita jatkossakin puhelupalvelupaketilla, sinun on valittava uusi paketti.

Valitse uusi tilaus menemällä tilaussivulle ja valitsemalla tai hakemalla maan, jonne haluat soittaa. Valitse paketti ja laskutusjakso ja klikkaa sitten Osta valikoima Muista, että uusi tilauksesi uusitaan automaattisesti kunkin laskutuskauden lopulla niin kauan kuin tililläsi on voimassa oleva maksutapa, ja luonnollisesti saatavuusehtoja sovelletaan myös uuteen tilaukseen.