Koti Skype Lite

Mikä on Skype Lite?

Skype Lite on nopea ja pieni Android-laitteisiin tarkoitettu sovellus, joka auttaa yhteystarpeissa Intiassa samalla, kun se toimii hienosti haastavissa verkko-olosuhteissa. Skype Litessä on kaikki tutut Skype-ominaisuudet sekä erityisesti Intiaa varten kehitetyt uudet ominaisuudet. Sovelluksessa on älykäs tekstisuodatin, joka auttaa vähentämään tekstiviestien määrää, datasäästötila, joka auttaa vähentämään Skype-puhelujen dataliikennettä matkapuhelinverkossa, ja Intiaa varten kehitettyjä botteja.

Englannin lisäksi Skype Lite on saatavana yhdellätoista Intian paikallisella kielellä: bengali, gudžarati, hindi, kannada, malajalam, marathi, orija, pandžabi, tamili, telugu ja urdu.

Skype Liten voi asentaa Android-laitteisiin Google Play -kaupassa.

• Voit keskustella ystäviesi kanssa.
    • Voit olla ääni- ja videopuheluyhteydessä.
    • Voit soittaa puheluita ja vastata niihin.
    • Voit vastaanottaa tekstiviestejä.
    • Voit hallita puhelintasi ja Skype-yhteystietojasi.
    • Voit olla vuorovaikutuksessa bottien kanssa.

Skype Lite on tällä hetkellä saatavana vain Android-järjestelmään.

Kyllä voit. Jotta saat parhaan kokemuksen, suosittelemme olemaan kirjautuneena vain yhteen laitteesi sovellukseen kerrallaan.

Nykyiset Skype-käyttäjät voivat käyttää Skype Liteä niin, että kaikki yhteystiedot ja viestit näkyvät Skype Litessä.

Koska Skype Litessä yhdistyy puhelimen ja Skypen toiminnot, sinun ei tarvitse tehdä mitään ylimääräistä yhteystietojen tuomiseksi. Kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran, sinua pyydetään antamaan Skypelle lupa käyttää puhelimen yhteystietoja. Tämän jälkeen puhelimesi ja Skypen yhteystiedot synkronoituvat ja ovat käytettävissä, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.

Haluatko lisätietoja lupapyynnöistä? Tästä artikkelista löydät luettelon kaikista Android-lupapyynnöistä ja niiden tarkoituksesta: Saammeko luvan? Kuvaus Android-käyttöoikeuspyynnöistä

Skypestä Skypeen -puhelut ovat ilmaisia, mutta jos haluat soittaa matka- ja lankapuhelimiin Skypestä, tarvitset hieman Skype-saldoa tai tilauksen.

1. Etsi yhteystietoluettelosta henkilö tai ryhmä, jolle haluat soittaa, tai käytä Haku-toimintoa.
    2. Napauta yhteyshenkilöä, jolle haluat soittaa, ja sitten...
      • Soita äänipuhelu: Napauta puhelupainiketta .
      • Soita videopuhelu: Napauta videopuhelupainiketta .
    3. Napsauta puhelun lopuksi Lopeta puhelu -painiketta, niin yhteys katkaistaan.

Skypestä Skypeen -pikaviestit ovat ilmaisia, mutta jos haluat lähettää tekstiviestin Skypessä, tarvitset hieman Skype-saldoa.

Katso, mitä tekstiviestien lähettäminen Skypestä maksaa.

1. Valitse Skypen tai tekstiviestitoiminnon yhteystiedoista henkilö, jolle haluat lähettää pikaviestin.
    2. Kirjoita viesti keskusteluikkunassa ja napauta Lähetä-painiketta.

Napauta valikkokuvaketta (kolme pystysuoraa viivaa) ja valitse sitten Asetukset.

• Datakäyttö
      Datakäyttötilasto suoraan käytettävissä.
    • Ilmoitukset
      Ilmoitusten (äänten ja visuaalisten merkkien) mukauttaminen.
    • Yleiset
      Tumman teeman käyttöönotto tai palautteen lähetys.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Skype Liten tunnetut ongelmat