Koti Uusi Skype

Usein kysytyt kysymykset ja tunnetut ongelmat uudessa Skypessä

Siirry uusimpiin julkaisutietoihin

Uusi Skype käyttää oletusarvoisesti kieltä, joka on valittu laitteelle käyttöjärjestelmän asetuksissa. Voit kuitenkin käyttää Skypeä eri kielellä /language-komennolla. Lisätietoja.

Emme ole vielä sisällyttäneet sovellukseen toimintoa kääntäjäpuheluiden vastaanottamista varten, mutta voit kirjautua tilillesi tuetussa Skype-ohjelmassa niiden vastaanottamiseksi.

Jos luot tilin käyttämällä puhelinnumeroasi uudessa Skypessä, muut eivät tilapäisesti voi löytää sinua puhelinnumerosi perusteella Skypessä. Tämä on tunnettu ongelma, ja se korjataan pian. Ihmiset voivat kuitenkin löytää sinut koko nimesi perusteella Skypessä.

Jos käyttäjät eivät löydä sinua, seuraavassa on avuksi muutama vinkki:

• Napauta Chats (Keskustelut) -näytössä profiilikuvaasi ja napauta Settings (Asetukset) -painiketta. Napauta Share profile (Jaa profiili), niin voit jakaa yksilöllisen linkkisi ystävillesi ja perheenjäsenille.
    • Napauta Chats (Keskustelut) -näytössä profiilikuvaasi ja napauta Settings (Asetukset) -painiketta. Skype-nimesi tulee näkyviin profiilissasi. Ystäväsi ja perheenjäsenesi voivat löytää sinut Skypessä Skype-nimesi kautta.
    • Aloita keskustelu ystäviesi ja perheenjäsentesi kanssa ensin. Keskustelu tulee näkyviin heidän Chats (Keskustelut) -näytössään, josta käsin he voivat keskustella kanssasi tai soittaa sinulle helposti.

Android System Webview’n Chromium-komponentti on luultavasti vanhentunut. Lisätietoja.

Tutkittavana olevat tunnetut ongelmat

• Puheluihin vastataan oletusarvoisesti kaiutintilassa
    Lähetä palautetta Kysy yhteisöltä