Koti Uusi Skype

Miten voin jakaa valokuvia, hymiöitä ja Moji-kuvakkeita uudessa Skypessä?

1. Valitse yhteystieto tai keskustelu, johon haluat lähettää jotain.
    2. Napauta keskustelussa painiketta, joka vastaa sitä, mitä haluat lähettää.

Skypessä käytettävissä olevat vaihtoehdot:

Mikrofonipainike = lähetä ääniviesti
    Hymiökuvake = lähetä hymiö
    Moji-kuvake = lähetä Moji
    Kuvapainike = lähetä kuva tai ota uusi kuva ja mukauta se käyttämällä kuvaustoimintoa
    Sijaintikuvake = jaa sijainti

Lue lisää valokuvien ja reaktioiden jakamisesta puhelun aikana.