Koti Uuden Skypen Android- ja iPhone-versiot

Miten voin jakaa valokuvia, hymiöitä ja Moji-kuvakkeita uudessa Skypessä?

1. Valitse yhteystieto tai keskustelu, johon haluat lähettää jotain.
    2. Tässä ikkunassa voit
      • Hymiökuvake = lähettää hymiön tai mojin
      • Mikrofonipainike = lähettää ääniviestin
      • Ota kuva -painike = ottaa kuvan ja jakaa muistosi muiden kanssa.
    3. Napsauta Add to chat (Lisää keskusteluun) Lisää keskusteluun -painike -painiketta, jossa voit
      • Kuvapainike = lähettää valokuvan
      • Ota kuva -painike = ottaa kuvan ja jakaa muistosi muiden kanssa
      • Sijaintikuvake = jakaa sijaintisi muiden kanssa ja paljon muuta.

Lue lisää valokuvien ja reaktioiden jakamisesta puhelun aikana.