Kaikki tuotteet

Miten voin jakaa valokuvia, videoita, hymiöitä ja Moji-leikkeitä Skypen mobiili- tai tablettiversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Android (6.0+) ja iPhone

1. Valitse yhteystieto tai keskustelu, johon haluat lähettää jotain.
    2. Keskusteluikkunassa on käytettävissä seuraavat toiminnot:
      • Emoticon and moji icon Lähetä hymiö, GIF, tarra tai Moji-leike.
      • voice message icon Lähetä ääniviesti.
      • capture icon Jaa muistoja kamerallasi.
        Huomautus: Skype tukee tällä hetkellä jopa 10 minuutin pituisten videoiden jakamista.
    3. Napauta Lisää keskusteluun Add to chat -painiketta, jossa voit:

• iPad albums icon Lähettää enintään 10 valokuvaa tai videota kerralla.

• Valitse ne, jotka haluat lähettää, ja jatka napauttamalla SeuraavaNext button. Jos olet valinnut vain yhden valokuvan seuraavasta näytöstä, voit lisätä tekstiä, tarroja, piirroksen tai suodattimen ennen lähettämistä. Jos sinulla on useita kuvia valittuna, valitse MuokkaaEdit icon -painike, jolloin voit lisätä saman kuhunkin kuvaan.   Huomautus: Muokkausominaisuutta ei tueta videoissa.
      • send file in android Lähetä tiedosto (vain Android).
      • Location icon Jaa sijainti.
      • money iconLähetä rahaa ja paljon muuta!
    4. Lähetä valokuvia tai videoita keskusteluun napauttamalla LähetäSend button -painiketta.

Android 4.0.4–5.1

1. Valitse yhteystieto tai keskustelu, johon haluat lähettää jotain.
    2. Keskusteluikkunassa on käytettävissä seuraavat toiminnot:
      • Add text Android 4.0.3 Näytä tai piilota näppäimistö.
      • Emoticon and moji icon Lähetä hymiö tai Moji-leike.
      • iPad albums icon Lähetä valokuva.
      • send file in android Jaa tiedosto.
      • capture icon Lähetä valokuva kameraa käyttämällä.
      • Location icon Jaa sijainti.

Android-tabletti ja iPad

1. Valitse yhteystieto tai keskustelu, johon haluat lähettää jotain.
    2. Keskusteluikkunassa on käytettävissä seuraavat toiminnot:
      • Emoticon and moji icon Lähetä hymiö, GIF, tarra tai Moji-leike.
      • voice message icon Lähetä ääniviesti.
      • capture icon Jaa muistoja kamerallasi.
        Huomautus: Skype tukee tällä hetkellä jopa 10 minuutin pituisten videoiden jakamista.
      • iPad albums icon Lähettää enintään 10 valokuvaa tai videota kerralla.

• Valitse ne, jotka haluat lähettää, ja jatka napauttamalla SeuraavaNext button. Jos olet valinnut vain yhden valokuvan seuraavasta näytöstä, voit lisätä tekstiä, tarroja, piirroksen tai suodattimen ennen lähettämistä. Jos sinulla on useita kuvia valittuna, valitse MuokkaaEdit icon -painike, jolloin voit lisätä saman kuhunkin kuvaan.   Huomautus: Muokkausominaisuutta ei tueta videoissa.
      • Location iconJaa sijainti.
    3. Napsauta Lisää keskusteluun Add to chat -painiketta, jossa voit:
      • iPad albums icon Lähettää enintään 10 valokuvaa tai videota.
      • Location icon Jakaa sijaintisi muiden kanssa ja paljon muuta!
      • money iconLähetä rahaa ja paljon muuta!
    4. Lähetä valokuvia tai videoita keskusteluun napauttamalla LähetäSend button -painiketta.