Koti Skypen Windows 10 -versio

Mihin Skypen puhelunhallinnan asetukset ovat kadonneet Skypen Windows 10 -versiosta?

Jos puhelunhallinnan asetukset katoavat, eikä siirtyminen puhelun aikana onnistu, siirrä hiirtä, kaksoisnapauta näyttöä tai paina mitä tahansa näppäimistön näppäintä, niin ne tulevat jälleen näkyviin.

Jos puhelunhallinnan asetukset katoavat, kun lukija on käytössä, et pysty siirtymään käyttämällä Caps Lockia ja nuolinäppäimiä ja saat Ei seuraavaa kohdetta -virheilmoituksen, palauta puhelunhallinnan asetukset seuraavasti:

1. Siirrä hiirtä, kaksoisnapauta näyttöä tai paina mitä tahansa näppäimistön näppäintä.
    2. Jatka siirtymistä käyttämällä Caps Lockia ja nuolinäppäimiä.