Ohje Skype for Xbox One

Skypen Xbox One -version uudet ominaisuudet

Etsitkö uusinta Skypen Xbox One -versiota? Haluaisitko tietää, mitä ominaisuusmuutoksia ja parannuksia kussakin versiossa on? Alla olevassa taulukossa on kaikki uusimpien julkaisujen tiedot.

Versio

Tärkeimmät muutokset

Skypen Xbox One -versio 11.13.2018
Julkaistu 13. huhtikuuta 2017

Tervetuloa käyttämään entistä parempaa Xboxin Skype-sovellusta! Alla on joitakin lisäämiämme uusia ominaisuuksia ja toimintoja:

• Manuaalinen zoomaus
  • Päivitetty käyttöliittymä, joka helpottaa puhelun soittamista
  • Ohjaimen pikanäppäimet
  • Parannettu ryhmänäköpuhelu
  • Valokuvien, videoitten ja tiedostojen lähettäminen USB-muistitikun tai OneDriven avulla
  • Pikaviestien muokkaaminen
  • Skypen Moji-videoitten lähettäminen keskustelun aikana
  • Vuorovaikutus Skype-bottien kanssa
  • Tekstiviestin lähettäminen ja vastaanottaminen Windows 10 Mobilesta Xbox One -ohjaimessa
  • Palautteen lähetys suoraan sovelluksesta

Ei enää tueta:

• Nappaa-tila

Lisää päivityksiä tulee jatkossa!