Miten käytän Skypen Xbox Series X|S- tai Xbox One -versiota?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen Xbox Series X|S- tai Xbox One -versiossa on helppo jutella ystävien kanssa ja soittaa ilmaiseksi kahdenkeskisiä tai ryhmäpuheluja joko ääni- tai videoyhteyttä käyttäen. Olivatpa ystäväsi ja perheenjäsenesi missä tahansa voit televisiosi välityksellä olla samanaikaisesti yhteydessä jopa 25 henkilöön mukavasti omassa olohuoneessasi. Jotta Skype-ilmoitukset eivät jää huomaamatta, käynnistä Skype aina, kun konsoli on päällä.

Ei, Skypen Xbox-version käyttöön ei tarvita Xbox Live Gold -tilausta. Tarvitset kuitenkin Skype-tilin. Jos sinulla on Skype-tili, voit kirjautua sisään Xboxiin käyttämällä siihen tiliin liitettyä Microsoft-tiliä. Jos sinulla ei ole tiliä, kirjaudu Xboxiin Microsoft-tilillä, jota käytät Xbox Liveen, ja luomme sinulle Skype-tilin.

Skype noudattaa Xboxin hiljaisen käytön asetuksia, joten voit määrittää, milloin ystävät ja perheenjäsenet voivat olla sinuun yhteydessä Skype-palvelun välityksellä. Voit myös määrittää, että Skype-puhelu on käynnissä taustalla, kun pelaat pelejä tai käytät sovelluksia, jolloin videopuhelut muuttuvat automaattisesti äänipuheluiksi sinua keskeyttämättä.

Valitse valikkopainike xbox one controller menu button. Valitse avatar-hahmosi ja valitse Kirjaudu ulos. Kun seuraavan kerran käynnistät Skypen, sinut kirjataan sisään automaattisesti.