Koti Skype for Xbox One

Miten Skypen Xbox One -versiota käytetään?

Skypen Xbox One -versiossa on helppo jutella ystävien kanssa ja soittaa ilmaiseksi kahdenkeskisiä tai ryhmäpuheluja joko ääni- tai videoyhteyttä käyttäen. Olivatpa ystäväsi ja perheenjäsenesi missä tahansa voit televisiosi välityksellä olla samanaikaisesti yhteydessä jopa 25 henkilöön mukavasti omassa olohuoneessasi. Jotta Skype-ilmoitukset eivät jää huomaamatta, käynnistä Skype aina, kun konsoli on päällä.

Ei. Skypen Xbox One -version käytössä ei tarvita Xbox Live Gold -tilausta. Tarvitset kuitenkin Skype-tilin. Jos sinulla on Skype-tili, voit kirjautua Xbox One -ohjaimeen tiliisi liittyvän Microsoft-tilin avulla. Jos sinulla ei ole Skype-tiliä, voit kirjautua Xbox One -ohjaimeen käyttämällä Microsoft-tiliä, jota käytät Xbox Liven kanssa, ja me luomme sinulle Skype-tilin.

Skype noudattaa Xbox One -ohjaimen hiljaisen käytön asetuksia, joten voit määrittää, milloin ystävät ja perheenjäsenet voivat olla sinuun yhteydessä Skype-palvelun välityksellä. Voit myös määrittää, että Skype-puhelu on käynnissä taustalla, kun pelaat pelejä tai käytät sovelluksia, jolloin videopuhelut muuttuvat automaattisesti äänipuheluiksi sinua keskeyttämättä.

Ei. Skypen Xbox One -versio ei tue Nappaa-tilaa.

Valitse valikkopainike Xbox One -ohjaimen valikkopainike. Valitse avatar-hahmosi ja valitse Kirjaudu ulos. Kun seuraavan kerran käynnistät Skypen, sinut kirjataan sisään automaattisesti.