Ohje Skype for Xbox One

Miten Skypen Xbox One -versiossa soitetaan puheluja?

1. Siirry kohtaan Omat pelit ja sovellukset.

2. Valitse Skype-sovellus ja kirjaudu sisään.

3. Paina valikkopainiketta Xbox Onen valikkopainike ja valitse Yhteystiedot.

4. Valitse henkilö, jolle haluat soittaa.

5. Aloita joko ääni- tai videopuhelu painamalla ohjaimen X-painiketta.

Jos käytössäsi on Kinect-ohjain, Skype ottaa automaattisesti videopuhelut käyttöön. Jos käytössäsi ei ole Kinect-ohjainta, voit silti soittaa äänipuheluja kuulokemikrofonin avulla.

Huomautus: Jos Skype-puhelujen soittamisessa ilmenee ongelmia, varmista, että olet määrittänyt Skypen asetuksissa, että se voi käyttää Xbox Onen mikrofonia ja kameraa.