Koti Uusi Skype

Kuinka voin lähettää pikaviestin uudessa Skypessä?

1. Valitse Chats (Keskustelut) -näytöstä käsin henkilö tai ryhmä, jolle haluat lähettää pikaviestin. Voit myös napauttaa osoitekirjapainiketta Osoitekirjan kuvake ja valita kavereitasi tai perheenjäseniäsi sieltä.
    2. Kirjoita viesti keskusteluikkunaan ja napauta valintaa Lähetä Lähetyskuvake.

Paina viestiäsi pitkään. Valikossa käytettävissäsi ovat seuraavat valinnat:
    Keskusteluasetusten valikko

• Kopioi (Copy) viesti ja liitä se keskusteluikkunaan.
    • Lähetä viesti edelleen (Forward) toiseen keskusteluun.
    • Lainaa (Quote) viestiä keskusteluikkunassa.
    • Muokkaa (Edit) viestiä ja lähetä se uudelleen.
    • Poista (Remove) viesti keskustelusta.

Vastaanotettuun viestiin reagoiminen

Napauta vastaanottamasi pikaviestin oikeassa yläkulmassa olevaa hymiötä. Näyttöön tulee valikoima erilaisia reaktioita. Uusia reaktioita lisätään usein, ja ne saattavat vaihdella alueittain. Painamalla pitkään mitä tahansa hymiötä saat valittavaksi lisää reaktioita.
    Pikaviestien reaktionvalitsin
    Kun valitset hymiön, sovellus lähettää sen automaattisesti.

Vastaanotetun viestin kopioiminen, lähettäminen edelleen ja lainaaminen

Paina vastaanottamaasi viestiä pitkään. Valikossa käytettävissäsi ovat seuraavat valinnat:
    Pikaviestivaihtoehdot

• Kopioi (Copy) viesti keskusteluikkunaan liitettäväksi.
    • Lähetä viesti edelleen (Forward) toiselle yhteyshenkilölle.
    • Lainaa (Quote) kyseistä viestiä keskusteluikkunassa.
    • Lisää keskustelu kirjanmerkkeihin merkinnällä Unseen from here (Lukematon täältä).
    • Ilmoita tämä keskustelu (Report this conversation) roskapostiksi tai sopimatonta aineistoa sisältäväksi.
    1. Napauta Chats (Keskustelut) -näytön etsintäpalkissa suodatinpainiketta.

suodatinpainike
    2. Manage Chats (Hallitse keskusteluja) -valikossa voit suodattaa keskustelut seuraavilla vaihtoehdoilla: Recent (Viimeisimmät), Unread (Lukematta) tai Active (Aktiiviset).

keskustelujen hallintavalikko

1. Ku olet keskustelussa, napauta joko hymiö hymiöpainike- tai Moji Moji-painike-painiketta.
    2. Voit joko selata käytettävissä olevia vaihtoehtoja tai etsiä haluamasi nopeasti hakutoiminnolla.

Napauta hakupainiketta.
      Hymiöiden hakupainike

Ala kirjoittaa haluamasi hymiön tai Mojin kuvausta tai nimeä.

Hymiöhaku
      Kun kirjoitat, käytettävissä olevat vaihtoehdot vähenevät niin, että ne vastaavat kirjoittamaasi tekstiä.

Hymiöhaun tulokset
    3. Kun olet valinnut hymiön tai Mojin, napauta Send (Lähetä).