Koti Uuden Skypen Android- ja iPhone-versiot

Kuinka voin luoda ryhmäkeskustelun uudessa Skypessä?

1. Napauta Lisää Plus-valikkokuvake -valikkoa ja valitse luettelosta New Group (Uusi ryhmä).

Luo uusi ryhmä
    2. Anna ryhmälle nimi, jotta voit jatkaa.
      Uuden ryhmän nimi jne.
    3. Napauta Kuva Kuvapainike -painiketta, niin voit ladata tai ottaa uuden kuvan ryhmällesi, jos haluat lisätä kuvan. Kun olet tyytyväinen valitsemaasi kuvaan, napauta valintamerkkiä.
    4. Napauttamalla Muokkaa Muokkauskuvake -painiketta pääset halutessasi valitsemaan värin ryhmäkeskustelullesi. Vahvista sitten värivalintasi napauttamalla oikeaa nuolinäppäintä.
    5. Napauttamalla oikeaa nuolinäppäintä voit alkaa lisätä yhteystietoja. Napauta valintaa Search (Hae) ja kirjoita sitten lisättävän yhteyshenkilön nimi. Voit myös valita yhteyshenkilöitä suositusluettelostasi.
    6. Jatka etsimistä ja lisää ryhmääsi niin monta yhteyshenkilöä kuin haluat.
    7. Luo ryhmä ja aloita keskustelu napauttamalla valintaa Done (Valmis).