Koti Uuden Skypen Android- ja iPhone-versiot

Mitä ovat apuohjelmat ja miten niitä käytetään uudessa Skypessä?

Apuohjelmien avulla voit helposti etsiä tietoa verkosta, jakaa sisältöä ja hoitaa tehtäviä keskusteluissa sovellusta vaihtamatta – ne ovat aina vain napautuksen päässä.

Uusia apuohjelmia lisätään usein, ja ne voivat vaihdella alueittain, joten muista käydä katsomassa usein.

1. Napauta keskustelussa Add to chat (Lisää keskusteluun ) Lisää keskusteluun -painike -painiketta.
    2. Etsi apuohjelma ja tutustu siihen tarkemmin.
    3. Napauta Send to (Lähetä) yhteystietoon -valintaa alatunnisteessa tai sivulla, niin voit lähettää kortin tai URL-osoitteen keskusteluun.