Koti Uusi Skype

Mitä ovat apuohjelmat ja miten niitä käytetään uudessa Skypessä?

Apuohjelmien avulla voit helposti etsiä tietoa verkosta, jakaa sisältöä ja hoitaa tehtäviä keskusteluissa sovellusta vaihtamatta – ne ovat aina vain pyyhkäisyn päässä.

Uusia apuohjelmia lisätään usein, ja ne voivat vaihdella alueittain, joten muista käydä katsomassa usein.

1. Napauta keskustelussa Find (Hae) -näyttöä tai pyyhkäise oikealle.
    2. Etsi apuohjelma ja napauta sitä.
      • Napauttamalla valintaa Search the web (Etsi verkosta) voit etsiä vastausta tai verkkosivustoa.
      • Napauttamalla valintaa Restaurants (Ravintolat), Movies (Elokuvat) tai Images (Kuvat) voit tehdä suodatetun haun (käytössä tietyillä alueilla).
      • Napauttamalla apuohjelmaa, esimerkiksi YouTube, GIPHY tai Poll, saat näkyviin lisää.
    3. Selaa apuohjelmaa ja napauta sitten valintaa Send to a chat (Lähetä keskusteluun) alatunnisteessa tai sivulla, niin voit lähettää kortin tai URL-osoitteen keskusteluun.