Koti Uuden Skypen Android- ja iPhone-versiot

Miten löydän keskustelussa lähetetyn valokuvan, verkkolinkin tai tiedoston uudessa Skypessä?

1. Jos olet keskustelussa, napauta valintaa Chat (Keskustelu) tai Group header (Ryhmän ylätunniste).

Voit myös painaa pitkään yksittäistä keskustelua Chats (Keskustelut) -näytössä ja napauttaa valintaa View profile (Näytä profiili) tai painaa pitkään ryhmäkeskustelua ja napauttaa valintaa Manage group (Hallitse ryhmää).
    2. Jos olet profiilissa, vieritä alaspäin ja napauta valintaa Chat (Keskustelu) tai Group Gallery (Ryhmän galleria).
    3. Kohdassa Gallery (Galleria) on nähtävissä kaikki jaettu mediasisältö Gallerian mediasisältöpainike, verkkolinkit Gallerian verkkolinkkipainike tai tiedostot Gallerian tiedostopainike.
    4. Napauta valintaa, jonka haluat avata.

Jos kyseessä on valokuva, napauta valintaa Share (Jaa), niin saat käyttöön seuraavat vaihtoehdot:

• Save (Tallenna) tai Share (Jaa) vastaanottamiasi valokuvia.
    • Save (Tallenna), Forward (Lähetä eteenpäin) tai Remove (Poista) lähettämiäsi valokuvia.

Jos kyseessä on verkkolinkki, saat käyttöön seuraavat vaihtoehdot:

• Napauta linkkiä, niin se avautuu selaimessa.
    • Painamalla pitkään saat käyttöön verkkolinkkiä koskevat toiminnot Copy (Kopioi), Forward (Lähetä eteenpäin), Remove (Poista), Quote (Lainaa) tai View (Näytä) keskustelussa. Valikkovaihtoehdot voivat vaihdella linkkityypin mukaan.