Koti Uusi Skype

Miten voin kutsua jonkun keskusteluun uudessa Skypessä?

1. Napauta Chats (Keskustelut) -näytössä Lisää Plus-valikkokuvake -valikkoa ja valitse sitten Invite People to Skype (Kutsu ihmisiä Skypeen). Voit myös napauttaa profiilikuvaasi, napauttaa valintaa Settings (Asetukset) ja sitten valintaa Share Profile (Jaa profiili).
    2. Lähetä kutsu valitsemalla jokin yhteydenottotavoista. Jos päätät lähettää kutsun tekstiviestillä, palveluntarjoajasi saattaa laskuttaa sinulta vakiotekstiviestihinnastonsa mukaisesti.
    3. Lähetä kutsu napauttamalla Lähetä-vaihtoehtoa. Jokainen kutsu on väliaikainen ja koskee ainoastaan kyseistä henkilöä. Sitä ei voi jakaa.