Koti Uuden Skypen Android- ja iPhone-versiot

Mikä on kuvaustoiminto ja miten sitä käytetään uudessa Skypessä?

Valokuvan tai videon kuvaaminen ja mukauttaminen sekä jakaminen kavereille ja perheenjäsenille Skype-keskustelussa tai Skype-kohokohdissa on helppoa. Sinun tarvitsee vain napauttaa valintaa Capture (Ota kuva) tai pyyhkäistä vasemmalle Skypessä Chats (Keskustelut) -näytössä. Napauta keskustelussa Capture Ota kuva -painike (Ota kuva) -painiketta.

Jos haluat ottaa uuden kuvan, napauta kuvauspainiketta. Voit ottaa salamavalon käyttöön tai poistaa sen käytöstä napauttamalla Flash Salama-painike (Salama) -painiketta. Voit myös vaihtaa etu- ja takakameran välillä käyttämällä kameranvaihtopainiketta Kameranvaihtokuvake ja ottaa sitten kuvan. Tallenna uusi valokuva laitteeseen napauttamalla latauspainiketta Latauskuvake. Kun siirryt ottamaan kuvan tietyssä keskustelussa, jaat sen suoraan kyseiseen keskusteluun. Kun siirryt ottamaan kuvan Chats (Keskustelut) -näytöstä käsin, voit jakaa sen mihin tahansa keskusteluun ja omiin kohokohtiisi Skypessä.

Jos haluat kuvata uuden videon, paina kuvauspainiketta pitkään. Voit ottaa salamavalon käyttöön tai poistaa sen käytöstä napauttamalla Flash Salama-painike (Salama) -painiketta. Napauttamalla kameranvaihtopainiketta kameranvaihtokuvake voit vaihtaa etu- ja takakameran välillä. Tallenna uusi video laitteeseen napauttamalla latauspainiketta Latauskuvake. Kun siirryt ottamaan kuvan tietyssä keskustelussa, jaat sen suoraan kyseiseen keskusteluun. Kun siirryt ottamaan kuvan Chats (Keskustelut) -näytöstä käsin, voit jakaa sen mihin tahansa keskusteluun ja omiin kohokohtiisi Skypessä.

Voit mukauttaa uusia kuviasi ja videoitasi tai olemassa olevia valokuviasi käyttämällä kuvaustoiminnossa käytettävissä olevia toimintoja. Jos haluat päästä olemassa oleviin kuviisi, napauta kuvapainiketta Kuvakuvake.

Valokuvatehosteiden lisääminen

Valokuvatehosteiden lisääminen
    Uuden kuvan ottamisen jälkeen voit pyyhkäistä ja valita haluamasi tehosteet hauskojen valokuvatehosteiden karusellista.

Lisää tekstiä

Tekstin lisääminen kuvaan
    Voit valita palkille uuden värin sivupaneelista.

Lisää tarroja

Tarrojen lisääminen kuvaan
    Voit siirtää tarran mihin haluat painamalla sitä pitkään. Käyttämällä kahta sormea voit kiertää tarroja ja muuttaa niiden kokoa. Uusia tarroja lisätään usein, ja ne saattavat vaihdella alueittain.

Lisää piirustus

Piirustuksen lisääminen valokuvaan
    Voit valita värin sivupaneelista.

Kun luomuksesi on valmis, voit lähettää kuvasi tai videosi Skypen kohokohtiisi ja useisiin keskusteluihin samanaikaisesti.

1. Napauta valintaa Lähetä Lähetyskuvake.
    2. Valitse henkilöt, joille haluat jakaa luomuksesi, ja napauta valintaa Lähetä Lähetyskuvake uudelleen.
    3. Luomuksesi tulee näkyviin kaveriesi keskustelussa tai omissa kohokohdissasi tai molemmissa.

Valokuvien jakaminen keskusteluihin ja kohokohtiin

Voit jakaa ikuistamasi hetken nopeasti suoraan Skypen kohokohtiisi napauttamalla Lisää omiin kohokohtiin Lisää omiin kohokohtiin -kuvake -painiketta, niin se julkaistaan välittömästi.

Jaa kohokohtiin

Voit jakaa ikuistamiasi hetkiä myös muissa sovelluksissa. Kun olet tallentanut uuden kuvan tai videon laitteeseen napauttamalla Latauskuvake, voit jakaa sen samaan tapaan kuin laitteesi kameran kuvista.