Koti Uuden Skypen Android- ja iPhone-versiot

Miten voin tarkastella kavereideni kohokohtia ja reagoida niihin uudessa Skypessä?

Kuulumisten vaihtaminen sinulle tärkeiden ihmisten kanssa on paljon hauskempaa, kun käytät yhteydenpitoon Skype-sovelluksen kohokohtia. Ennen kuin voit tarkastella kaveriesi kohokohtia tai reagoida niihin, sinun on alettava seurata henkilöitä. Lue lisää kohokohtien käytön aloittamisesta Skypessä.

Kavereiden kohokohtien tarkastelu:

1. Napauta Kohokohdat-näyttöä tai pyyhkäise oikealle.
    2. Napauta jotain kohokohtaa ja pyyhkäise vasemmalle tai oikealle, niin pääset selaamaan kyseisen henkilön kohokohtia.
    3. Poistu pyyhkäisemällä alaspäin.

Kohokohdat-näytössä näkyvät aina ensimmäisenä uudet kohokohdat, joita et ole vielä nähnyt.

1. Napauta Kohokohdat-näyttöä tai pyyhkäise oikealle.
    2. Napauta jotain kohokohtaa ja napauta sitten hymiöpainiketta hymiöpainike reaktion lisäämiseksi. Kaverisi kohokohtaan lisäämäsi reaktiot näkyvät kaikille hänen seuraajilleen.

Voit nähdä, miten ihmiset ovat reagoineet kohokohtiisi napauttamalla profiilikuvaasi, jolloin pääset ilmoituspaneeliisi.

Viestin reaktioilmoitus

Voit myös napsauttaa kohokohtasi pikkukuvaa Kohokohdat-näytöstä käsin ja napsauttaa sitten reaktiokuplaa, niin näet, ketkä ovat reagoineet.

Kuka reagoi kohokohtaan

1. Napauta Kohokohdat-näyttöä tai pyyhkäise oikealle.
    2. Napauta jotain kohokohtaa ja napauta sitten tekstipainiketta.

Keskustele jostain kohokohdasta

3. Kirjoita viesti ja napauta sitten lähetyspainiketta lähetyspainike. Ystäväsi saa viestisi keskustelussa ja ilmoituksen laitteeseensa. Lisätietoja Skype-ilmoitusten hallinnasta.

Viestin lähettäminen kohokohtaan

Miten voin lopettaa käyttäjän seuraamisen tai poistaa jonkun kohokohdistani Skypessä?
    Mitä ovat kohokohdat Skypessä ja miten niitä käytetään?