Koti Uusi Skype

Kuinka voin lähettää ääniviestin uudessa Skypessä?

1. Valitse Chats (Keskustelut) -näytössä henkilö tai ryhmä, jolle haluat lähettää ääniviestin. Voit myös napauttaa osoitekirjapainiketta Skypen osoitekirjan kuvake ja valita haluamasi yhteystiedon sieltä.
    2. Napauttamalla mikrofonia Mikrofonikuvake voit tallentaa ääniviestisi.
    3. Napauttamalla valintaa Lähetä Lähetyskuvake voit lähettää sen keskusteluun.
    4. Jos haluat poistaa lähetetyn viestin, paina viestiä pitkään ja valitse Remove (Poista).