Kuinka voin lähettää videoviestin uudessa Skypessä?

1. Chats (Keskustelut) -näytöstä voit joko pyyhkäistä vasemmalle tai napauttaa valintaa Capture (Ota kuva). Napauta keskustelussa Capture Ota kuva -painike (Ota kuva) -painiketta.
    2. Painamalla kuvauspainiketta pitkään voit tallentaa videoviestisi.

Lue kuinka voit mukauttaa videoviestisi ennen sen lähettämistä.
    3. Napauttamalla valintaa Lähetä Lähetyskuvake voit lähettää sen keskusteluun.