Miten lähetän videoviestin Skypen mobiili- tai tablettiversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Videoviestin lähettäminen on mahdollista vain Skypen Android (6.0+)-, Android-tabletti-, iPhone- ja iPad-versioissa.

1. Napauta keskustelussa Kamera Capture button -painiketta.
    2. Painamalla valokuvapainiketta pitkään voit tallentaa 20 sekunnin videoviestin.

Jos et ehdi sanoa kaikkea 20 sekunnissa, voit tallentaa enintään 10 minuutin videon suoraan mobiililaitteellesi ja jakaa sen Skypessä.
    3. Napauttamalla valintaa Lähetä Send in Skype voit lähettää sen keskusteluun.

Lue kuinka voit mukauttaa videoviestisi ennen sen lähettämistä.