Koti Uusi Skype

Miten voin ratkaista puheluihin liittyviä ongelmia uudessa Skypessä?

Onko Skype-puheluissa ongelmia? Vika on todennäköisesti Internet-yhteydessäsi – tai kaverisi yhteydessä. Huono Internet-yhteys voi katkaista puheluja, aiheuttaa viiveitä ja heikentää äänen- ja kuvanlaatua. Seuraavat vihjeet voivat auttaa.

1. Käytä uusinta Skype-versiota.
      Parannamme puhelujen laatua jatkuvasti. Siksi suorituskyky on paras mahdollinen silloin, kun sekä sinulla että keskustelukumppanillasi on käytössään Skypen uusin versio. Lataa uusin versio.

2. Testaa yhteytesi.
      Laadukas puhelu edellyttää, että molemmilla osapuolilla on riittävästi kaistanleveyttä. Voit tarkistaa mobiiliyhteyden suorituskyvyn nopeustestisovelluksella ja verrata tulosta sitten Skypen edellyttämiin latausnopeuksiin. Jos yhteys on hidas videopuhelun aikana, video kannattaa poistaa käytöstä ja käydä puhelu äänipuheluna.

3. Häiritseekö toinen sovellus puheluasi?
      Sulje sovellukset, jotka saattavat häiritä puhelua. Tiedostonjakosovellukset, äänen tai kuvan suoratoisto tai pelkkä selaimen pitäminen avoinna syövät kaistanleveyttä.

Varmista ensin, että sinulla ja keskustelukumppanillasi on Skypen uusin versio asennettuna, yhteys on hyvä ja kaikki puhelua mahdollisesti häiritsevät sovellukset on suljettu. Noudata sitten seuraavia ohjeita:

1. Varmista, etteivät mikrofoni ja kaiuttimet ole mykistettyinä ja että ne toimivat oikein.
      Yritä siirtyä lähemmäs mikrofonia ja vähentää siten taustaääniä. Voit myös laittaa kätesi kupiksi kaiuttimen eteen. Yritä siirtyä luurimikrofoni- ja kaiutintilan välillä tai käytä kuulokkeita.

2. Soita testipuhelu käyttämällä valintaa Echo / Sound Test Service.
      Skypen maksuton testipuhelu on helpoin tapa testata ääntä – se pyytää tallentamaan viestin, jonka se sitten toistaa takaisin sinulle. Testipuhelun soittaminen. Jos et kuule ääntä testipuhelun aikana, jatka seuraavaan vaiheeseen.

3. Tarkista ääni.
      Yritä toistaa musiikkia tai käyttää toista sovellusta, jossa on ääni. Jos kuulet äänen, ongelma voi olla keskustelukumppanisi päässä. Pyydä häntä noudattamaan myös näitä ohjeita.

1. Varmista, että sinulla ja keskustelukumppanillasi on Skypen uusin versio asennettuna, yhteys on hyvä ja kaikki puhelua mahdollisesti häiritsevät sovellukset on suljettu.

2. Varmista, että kamerassa on virta, se osoittaa sinua kohti ja että kameran edessä ei ole mitään esteitä. Joskus Skype poistaa videon käytöstä kaistanleveyden säästämiseksi. Jos videopainikkeen yli on vedetty viiva, ota video käyttöön napauttamalla painiketta.

Yhä ongelmia videokuvassa?

• Tutustu valmistajan verkkosivustoon.
      Saatavilla on paljon eri merkkejä ja laitteita, joten niiden toimimattomuuteen voi olla useita eri syitä. Jokainen merkki on erilainen, joten valmistajan verkkosivustosta kannattaa aina etsiä vianmääritysohjeita.

• Kannattaa harkita uuden laitteen hankkimista.
      Olemme koonneet luettelon parhaista mobiililaitteista Skype-käyttöä varten.

Kuinka voin soittaa puhelun uudessa Skypessä?