Koti Uusi Skype

Miten voin tarkastella jonkun profiilia uudessa Skypessä?

1. Etsi haluamasi henkilön profiili Chats (Keskustelut) -näytössä tai käytä valintaa Search (Hae).
    2. Paina henkilön nimeä pitkään ja napauta sitten valintaa View profile (Näytä profiili). Saat profiilin näkyviin myös napauttamalla henkilön nimeä keskustelussa tai kuvaa, joka näkyy heidän viestiensä vieressä.

Profiilin näyttäminen keskustelunäytöstä
    • Muokkaa nimeä: Napauta muokkauspainiketta muokkauskuvake, kirjoita uusi nimi ja vahvista tekemäsi muutokset. Kun muokkaat jonkun nimeä, nimi muuttuu vain siltä osin kuin sen on näkyvissä sinulle.
    • Lähetä viesti: Napauta Send message (Lähetä viesti).
    • Soita äänipuhelu: Aloita äänipuhelu tämän henkilön kanssa napauttamalla Start call (Aloita puhelu).
    • Soita videopuhelu: Aloita videopuhelu tämän henkilön kanssa napauttamalla Start video call (Aloita videopuhelu).
    • Seuraa tai katso heidän kohokohtiaan: Jos et jo seuraa kyseistä henkilöä, aloita hänen kohokohtiensa seuraaminen napauttamalla Follow Highlights (Seuraa kohokohtia). Kun henkilö on hyväksynyt pyyntösi, voit katsella hänen kohokohtiaan napauttamalla View Highlights (Näytä kohokohdat). Jos henkilöllä ei ole kohokohtia, sinulla on mahdollisuus keskustella hänen kanssaan.
    • Rahan lähettäminen: Lähetä ja vastaanota rahaa ystävien ja perheenjäsenten kesken napauttamalla Send money (Lähetä rahaa).
    • Luo uusi ryhmä: Napauta Create a new group (Luo uusi ryhmä), valitse ryhmään lisättävät ihmiset luettelosta tai käyttämällä hakua ja napauta lopuksi Done (Valmis) -painiketta.

Uuden ryhmäkeskustelun luominen
    • Lisää suosikkeihin: Napauttamalla valintaa Add to favorites (Lisää suosikkeihin) voit lisätä henkilön suosikkiluetteloosi.
    • Lisää tai poista yhteyshenkilö: Lisää tai poista henkilö Skype-yhteystiedoissa. Tämä vaihtoehto näkyy vain, jos yhteyshenkilöt eivät ole myös mobiililaitteen synkronoidussa osoitteistossa.
    • Keskustelugalleria: Napauttamalla Chat Gallery (Keskustelugalleria) saat näkyvin kaikki tässä keskustelussa jaetut kuvat, linkit ja tiedostot.
    • Notifications (Ilmoitukset): Napauttamalla Notifications (Ilmoitukset) voit ottaa ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä.
    • Kiinnitä keskustelu: Kiinnitä tämä keskustelu Chats (Keskustelut) -näytön yläosaan.
    • Aloita ryhmä botilla: Etsi Skype-botti ja lisää se ryhmäkeskusteluusi.
    • Poista keskustelu: Voit poistaa koko keskustelun napauttamalla Delete (Poista).
    • Estä henkilö: Napauttamalla valintaa Block contact (Estä yhteyshenkilö) voit estää henkilön tai poistaa eston. Lue lisää henkilöiden estämisestä ja ilmoitusten tekemisestä Skypessä.