Koti Uusi Skype

Kuinka voin vaihtaa läsnäolotilaani uudessa Skypessä?

Jotta ystävien kanssa keskustelu olisi helpompaa uudessa Skypessä, olemme asettaneet tilasi automaattisesti puolestasi. Kun olet kirjautuneena sisään, näyt online-tilassa ja nimesi kohdalla on vihreä piste Chats (Keskustelut) -näytössä.

Uuden Skypen online-tila

Yksittäisessä keskustelussa tilanasi näkyy NYT AKTIIVINEN.

Aktiivinen tila uudessa Skypessä

Kun olet kirjautunut ulos tai offline-tilassa, tilanasi näkyy VIIMEKSI NÄHTY. Lisäksi näkyy ajankohta, jolloin olit viimeksi online-tilassa.

Offline-tila uudessa Skypessä

Jos haluat piilottaa läsnäolotilasi kokonaan, voit tehdä itsestäsi näkymättömän profiiliasetuksissa. Napauta profiilikuvaasi > Napauta Settings (Asetukset) -painiketta > Napauta Privacy (Tietosuoja) > sitten voit ottaa Show my presence to others (Näytä läsnäoloni muille) -toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Do Not Disturb (Älä häiritse) -tilan hallinta:

Voit kuitenkin säädellä sitä, milloin ihmiset voivat olla yhteydessä sinuun. Notification for conversations (Keskustelujen ilmoitukset) -vaihtoehdon poistaminen käytöstä muuttaa läsnäolotilaksesi Do Not Disturb (Älä häiritse), jolloin muut tietävät, ettet ole käytettävissä. Tämä myös lopettaa saapuvien viestien ilmoitukset. Voit kuitenkin edelleen vastaanottaa Skype-puheluita.

Älä häiritse -tila uudessa Skypessä
    1. Napauta Chats (Keskustelut) -näytössä profiilikuvaasi.
    2. Napauta kellopainiketta kellokuvake ja napauta sitten valintaa Turn Off (Poista käytöstä).

poista keskustelujen ilmoitukset käytöstä