Koti Uuden Skypen Android- ja iPhone-versiot

Kuinka voin vaihtaa läsnäolotilaani uudessa Skypessä?

1. Napauta keskustelunäytössä profiilikuvaasi.
    2. Napauttamalla asetuspainiketta Asetuspainike voit vaihtaa läsnäolotilaksesi jonkin seuraavista:
      • Active (Aktiivinen): Kerro yhteystietoluettelosi henkilöille, että olet käytettävissä keskusteluun.
      • Do Not Disturb (Älä häiritse): Kerro yhteystietoluettelosi henkilöille, ettet halua tulla häirityksi. He voivat lähettää sinulle pikaviestejä ja soittaa sinulle puheluja, mutta et kuule hälytysääntä. Jos haluat vastaanottaa ilmoituksia, kun tilasi on Älä häiritse, valitse lisäyspainiketta Lisäyspainike, valitse Application Settings (Sovellusasetukset) ja valitse vaihtoehto Show chat notifications while Do Not Disturb is on (Näytä keskusteluilmoitukset, kun Älä häiritse on käytössä).
      • Invisible (Huomaamaton): Piilottaa läsnäoloilmaisimesi muilta, mutta he näkevä, milloin tilasi on viimeksi muuttunut tilaan Aktiivinen tai Älä häiritse.

Läsnäolotila