Ketkä voivat nähdä Skype-profiilini ja tavoitettavuuden tilani?

Takaisin hakutuloksiin

Voit hallita sitä, ketkä näkevät Skype-profiilisi tiedot ja tavoitettavuuden tilasi. Jotkin tiedot ovat kaikkien nähtävissä, mutta voit jättää ne tyhjiksi, jos et halua niiden näkyvän profiilissasi. Skype ei näytä sähköpostiosoitettasi. Kukaan ei näe sitä tarkastellessaan profiiliasi. Vain kaverisi, jotka jo tietävät sähköpostiosoitteesi, voivat löytää sinut sen avulla.

Mitä tietoja kaikki voivat nähdä?

Mitä yhteyshenkilöni voivat nähdä?

• Tavoitettavuuden tilasi
    • Puhelinnumerosi (jos olet lisännyt sen Skype-profiiliisi)
    • Syntymäpäiväsi (jos olet lisännyt sen Skype-profiiliisi)

Huomautus: Poistamasi yhteyshenkilöt voivat edelleen nähdä nämä tiedot ja heitä voidaan käyttää Ihmisiä, joita saatat tuntea -ehdotusten parantamiseen, mutta voit poistaa heidän Profiilin näkyvyys -luettelostasi.

Miten hallitsen sitä, mitä ihmiset näkevät?

Tee profiilikuvastasi yksityinen

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10- (versio 14), Android- (6.0+) ja iOS-versiot.

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Tili ja profiili.
    4. Valitse Profiilikuva.
    5. Valitse kohdassa Valitse ketkä voivat nähdä profiilikuvasiJulkinen tai Vain yhteyshenkilöt.

Poista yhteyshenkilöitä Profiilin näkyvyys -luettelosta

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10- (versio 14), Android- (6.0+) ja iOS-versiot.

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Yhteystiedot.
    4. Valitse Tietosuoja ja sen jälkeen Näytä luettelo.
    5. Valitse Profiilin näkyvyys -luettelosta haluamasi henkilön vierestä Lisää more menu ja sen jälkeen Poista yhteyshenkilö.
    Huomautus: Profiilin näkyvyys -luettelossa näytetään kaikki yhteyshenkilösi, ei vain niitä, jotka juuri poistit. Varmista, että valitsit oikean yhteyshenkilön, kun poistat niitä.

Lue, miten voit päivittää Skype-profiilisi tiedot.