Koti Uuden Skypen Android- ja iPhone-versiot

Miten voin hallita ilmoituksia uudessa Skypessä?

1. Napauta Chats (Keskustelut) -näytöstä käsin profiilikuvaasi.
    2. Napauta asetuspainiketta ja valitse Notifications (Ilmoitukset).
    3. Ota luettelossa olevat ilmoitustyypit käyttöön tai poista ne käytöstä.

Kyllä, voit hallita hälytyksiä Skypessä keskustelukohtaisesti.

1. Napauta yhteystiedon tai ryhmän nimeä keskusteluikkunan yläosassa.
    2. Ota kyseisen keskustelun ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä.

Ryhmäkeskustelujen osalta voit ottaa käyttöön Smart notifications (Älykkäät ilmoitukset) -asetuksen, jolloin saat ilmoituksen vain, kun sinua lainataan tai sinut @mainitaan.

Jos et saa ilmoituksia, siihen voi olla muutama syy:

• Ilmoituksien lähettäminen loppuu, jos kirjaudut ulos sovelluksesta. Varmista, että olet kirjautunut sisään.
    • Varmista, että Notifications for conversations (Keskustelujen ilmoitukset) -tila on käytössä. Napauta Chats (Keskustelut) -näytössä profiilikuvaasi, napauta Settings (Asetukset) -painiketta ja napauta sitten Notifications (Ilmoitukset). Ota Chat notifications (Keskustelun ilmoitukset) -asetus käyttöön.
    • Varmista, että et ole poistanut Skype-ilmoituksia käytöstä laitteen asetuksista. Ilmoitusten hallinta on laitekohtainen. Jos et ole varma, miten voit tarkistaa laitteesi asetukset, voit katsoa ohjeita valmistajan sivustosta.
    • Varmista, ettet ole poistanut ilmoituksia käytöstä tietyn keskustelun osalta.
    • Varmista, että käytät Skypen uusinta versiota.

Jos suljet Skype-sovelluksen kirjautumatta ensin ulos, saatat edelleen saada ilmoituksia. Jos et halua enää saada ilmoituksia, voit poistaa ne käytöstä Settings (Asetukset) -kohdassa tai voit kirjautua ulos, ennen kuin suljet sovelluksen.