Koti Uusi Skype

Miten voin hallita reaktioita ja sovelluksen hälytyksiä uudessa Skypessä?

1. Napauta Chats (Keskustelut) -näytöstä käsin profiilikuvaasi.
    2. Viimeisimmät reaktiosi, @maininnat, käyttäjiltä saadut pyynnöt kohokohtiesi seuraamiseksi sekä Skype-sovelluksen hälytykset tulevat näkyviin luettelona.
    3. Napauttamalla uutta kohdetta saat sen tarkat tiedot näkyviin.

katso, kuka on reagoinut