Koti Uusi Skype

Kuinka voin estää jonkun, poistaa eston tai tehdä jostakusta ilmoituksen uudessa Skypessä?

Voit estää yhteyshenkilön, jolloin hän ei voi soittaa sinulle, lähettää sinulle pikaviestejä eikä nähdä tilaasi Skypessä. Yhteyshenkilön estämisen lisäksi voit myös halutessasi ilmoittaa väärinkäytöstä. Näin saamme tiedon roskapostin lähettäjistä ja voimme estää heidän toimintansa jo alkumetreillä.

1. Etsi Chats (Keskustelut) -näytöstä henkilö, jonka haluat estää.
    2. Paina henkilön nimeä pitkään ja napauta sitten valintaa Block (Estä).

estovalikko
    3. Block this contact? (Estetäänkö tämä yhteyshenkilö?) -ikkunassa käytettävissäsi ovat valinnat Report abuse from this person (Ilmoita tämän henkilön tekemistä väärinkäytöksistä) sekä Block (Estä).

ilmoita väärinkäytöksistä
    4. Kun yhteyshenkilö on estetty, hän ei enää näy Chats (Keskustelut) -näytössä eikä yhteystietoluettelossa.
    1. Napauta Chats (Keskustelut) -näytössä profiilikuvaasi.
    2. Avaa profiilisi napauttamalla asetuspainiketta .
    3. Napauta Privacy (Tietosuoja) ja napauta sitten Manage blocked users (Hallitse estettyjä käyttäjiä). Näkyviin tulee täydellinen luettelo kaikista estämistäsi Skype-yhteyshenkilöistä.
    4. Napauta sen yhteyshenkilön kohdalla Unblock (Poista esto) -painiketta, jonka eston haluat poistaa.