Kuinka voin estää jonkun tai tehdä jostakusta ilmoituksen Skypen mobiili- tai tablettiversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Voit estää yhteyshenkilön, jolloin hän ei voi soittaa sinulle, lähettää sinulle pikaviestejä eikä nähdä tilaasi Skypessä. Yhteyshenkilön estämisen lisäksi voit myös halutessasi ilmoittaa väärinkäytöstä. Näin saamme tiedon roskapostin lähettäjistä ja voimme estää heidän toimintansa jo alkumetreillä.

Android (6.0+), Android-tabletti, iPhone ja iPad

1. Vieritä alas sen henkilön profiilissa, jonka haluat estää, ja valitse Estä.
    2. Estetäänkö tämä henkilö? -ikkunassa voit:
      • Estää hänet ilmoittamatta väärinkäytöstä: Valitse Estä uudelleen.
      • Estää hänet ja ilmoita väärinkäytöstä: Valitse Ilmoita tämän henkilön väärinkäytöstä, valitse syy ja napauta sitten Estä-valintaa uudelleen.
    Kun yhteyshenkilö on estetty, hän ei enää näy keskusteluissa eikä yhteystietoluettelossa.

Android-matkapuhelin 4.0.4–5.1

1. Etsi Keskusteluista yhteyshenkilö, jonka haluat estää.
    2. Napauta hänen nimeään, jolloin voit...
      • Estää hänet ilmoittamatta väärinkäytöstä: Napauta valikkopainiketta Menu button Android 4.0.3 ja valitse Estä yhteyshenkilö.
      • Estää hänet ja ilmoita väärinkäytöstä: Napauta valikkopainiketta Menu button Android 4.0.3, valitse Ilmoita tämän henkilön väärinkäytöstä, valitse syy ja napauta sitten Estä-valintaa.
    Kun yhteyshenkilö on estetty, hän ei enää näy keskusteluissa eikä yhteystietoluettelossa.

Jos haluat alkaa vastaanottamaan viestejä tai puheluita häneltä uudelleen, voit poistaa yhteyshenkilön eston.