Koti Uusi Skype

Mitä ovat Skype-botit ja miten niitä käytetään uudessa Skypessä?

Voit keskustella Skype-botin kanssa ja nauttia viihteestä ja peleistä ja saada reseptejä, apua matkojen suunnitteluun ja paljon muuta.

Keskustelun aloittaminen botin kanssa:

1. Napauta Chats (Keskustelut) -näytössä Lisää Plus-valikkokuvake -valikkoa.
    2. Napauta valintaa Find Bots (Etsi botteja) ja valitse luettelosta tai hae käytettävissä olevia Skype-botteja. Voit laajentaa kunkin luokan botit valinnalla Lisää >.

Uusia botteja lisätään säännöllisesti, ja niiden saatavuus voi vaihdella alueittain, joten muista käydä katsomassa usein.
    3. Jos haluat aloittaa keskustelun Skype-botin kanssa, napauta valintaa Start Chatting (Aloita keskustelu) botin profiilinäytössä.
      Huomautus: Voit poistaa botin keskusteluluettelostasi napauttamalla pitkään poistettavaa bottia ja valitsemalla sitten Poista.

Voit myös estää tietyn Skype-botin, jos et enää halua nähdä sitä keskustelunäytössäsi tai yhteystietoluettelossasi.

Skype-botteja voi tällä hetkellä käyttää seuraavassa luetelluilla alueilla. Kunkin botin saatavuudesta päättää botin kehittäjä.

• Alankomaat
    • Australia
    • Brasilia
    • Espanja
    • Intia
    • Irlanti
    • Iso-Britannia
    • Italia
    • Kanada
    • Latinalainen Amerikka
    • Portugali
    • Ranska
    • Saksa
    • Singapore
    • Uusi-Seelanti
    • Venäjä
    • Yhdysvallat