Koti Uusi Skype

Miten löydän uusia yhteystietoja uudessa Skypessä?

1. Napauta Chats (Keskustelut) -näytössä valintaa Search Skype (Hae Skypestä).
    2. Kirjoita haluamasi keskustelukumppanin nimi, Skype-nimi tai sähköpostiosoite.
    3. Valitse kaveri hakutuloksista, niin pääset keskusteluikkunaan.
    4. Kirjoita viesti yhteyshenkilöllesi ja napauta Lähetä lähetyspainike -painiketta.

Voit lähettää hänelle enintään 10 viestiä, ja kuvat näkyvät epäselvinä, kunnes hän hyväksyy pyyntösi.

1. Napauta valintaa Search Skype (Hae Skypestä).
    2. Napauta valintaa Sync Your Address Book (Synkronoi osoitekirja). Jos et näe tätä vaihtoehtoa, Skype on jo määritetty synkronoitumaan osoitekirjan kanssa.

Sync Your Address Book (Synkronoi osoitekirja)
    3. Kun olet valmis, yhteystietoluettelo päivittyy Skypessä.

Voit poistaa tämän toiminnon käytöstä valitsemalla Settings (Asetukset) ja Privacy (Tietosuoja) ja poistamalla valinnan Sync your address book (Synkronoi osoitekirja).

Onko sinulla ystävä, joka ei käytä Skypeä? Ei hätää, Skypellä voi kutsua kenet tahansa keskusteluun vaivatta.

Ennen kuin suoritat nämä vaiheet, sinun täytyy synkronoida osoitekirja napauttamalla valintaa Search Skype (Hae Skypestä) ja sitten valintaa Sync your adress book (Synkronoi osoitekirja). Jos et näe tätä vaihtoehtoa, Skype on jo määritetty synkronoitumaan osoitekirjan kanssa.

1. Napauta Chats (Keskustelut) -näytössä yhteystietopainiketta yhteystietopainike.
    2. Napauta valintaa Invite people to Skype (Kutsu ihmisiä Skypeen) tai vieritä haluamasi yhteystiedon kohdalle ja napauta valintaa Invite (Kutsu).
    3. Lähetä kutsu valitsemalla jokin yhteydenottotavoista. Jos lähetät kutsun tekstiviestillä, palveluntarjoajasi saattaa laskuttaa sinulta vakiotekstiviestihinnastonsa mukaisesti.