Koti Uusi Skype

Mitä ovat kohokohdat uudessa Skypessä ja miten niitä käytetään?

Skypen kohokohtien avulla voit jakaa elämääsi kavereillesi ja perheenjäsenillesi ja nähdä, mitä he puuhailevat. Ikuista hetki ja lisää mukautettua tekstiä, tarroja tai piirustuksia ja jaa lopputulos seuraajillesi.

Aloita napauttamalla Kohokohdat-näyttöä tai pyyhkäisemällä oikealle.

Aloita sinulle tärkeiden ihmisten seuraaminen

1. Napauta Omat kohokohdat kohokohtien hallintapainike -painiketta.

Omat kohokohdat -painike
    2. Napauta Seuraa ihmisiä seuraa ihmisiä -painike -painiketta.

Seuraa ihmisiä -painike
    3. Valitse suositusluettelostasi ihmiset, joita haluat seurata, tai käytä hakua, ja napauta sitten valintaa Follow (Seuraa). Henkilön täytyy hyväksyä seuraamispyyntösi, ennen kuin voit nähdä hänen kohokohtansa.

Seuraa-painike

Kun hän on hyväksynyt pyynnön, saat ilmoituksen ja näet henkilön kohdassa My Highlights omat kohokohdat -painike (Omat kohokohdat) Following (Seurataan) -välilehdellä.

Seurataan-painike

Kavereiden seuraamispyyntöjen hyväksyminen

1. Ennen kuin kaverisi voivat nähdä kohokohtasi, sinun on hyväksyttävä heidän pyyntönsä seurata sinua. Voit tarkastella ja vastata seuraamispyyntöihin napauttamalla profiilikuvaasi ja siirtymällä ilmoituksiin.
    2. Napauta valintaa hyväksy hyväksy seuraamispyyntö tai hylkää hylkää seuraamispyyntö.

hyväksy tai hylkää seuraamispyyntö
    3. Kun olet hyväksynyt pyynnön ja napautat profiilikuvaasi, näet ilmoituksen, että kyseinen henkilö näkee nyt kohokohtasi.

Ilmoitus siitä, että voit seurata jonkun toisen kohokohtia

Valokuvan tai videon kuvaaminen tai lataaminen ja sen lisääminen kohokohtiin

1. Napauta lisäyspainiketta lisäyspainike ja napauta sitten valintaa New Highlight (Uusi kohokohta).

uusi kohokohta -valikko

2. Lataa tai kuvaa kuva tai video ja mukauta sitä sitten lisäämällä tekstiä, tarroja tai piirustuksia.

mukauta kohokohtasi

3. Lisää se kohokohtiisi napauttamalla lähetyspainiketta lähetyspainike.

lähetä kohokohtiisi

Voit myös käyttää kuvaustoimintoa ja lähettää kuvasi tai videosi kohokohtiisi ja useisiin yksittäisiin keskusteluihin samanaikaisesti ja myös henkilöille, jotka eivät seuraa sinua. Sinun tarvitsee vain napauttaa lähetyspainiketta lähetyspainike, valita henkilöt, joille haluat jakaa sen ja napauttaa sitten lähetyspainiketta lähetyspainike uudelleen.

lähetä useisiin keskusteluihin ja kohokohtiisi

Omien kohokohtien jakaminen

1. Napauta Omat kohokohdat kohokohtien hallintapainike -painiketta ja napauta sitten jakopainiketta.
    2. Valitse suositusluettelostasi ihmiset, joille haluat jakaa kohokohtasi, tai käytä hakua, ja napauta sitten lähetyspainiketta lähetyspainike.

Kohokohtien jakaminen

3. Kaverisi saavat Skype-keskusteluunsa kutsun seurata kohokohtiasi.

kohokohtakortti

Voit tarkastella kaveriesi kohokohtia ja reagoida niihin yhden viikon ajan.

Kohokohtasi ovat aina sinun itsesi nähtävissä, mutta poistuvat kaveriesi näkymästä viikon kuluttua.

Voit kutsua kenet tahansa kavereistasi seuraamaan kohokohtiasi, mutta he eivät voi seurata sinua, jos heillä ei ole Skypen uusinta versiota.

Miten voin tarkastella ja olla vuorovaikutuksessa kavereiden kohokohtien kanssa Skypessä?
    Miten voin lopettaa käyttäjän seuraamisen tai poistaa jonkun kohokohdistani Skypessä?