Miten voin ladata kohokohdat Skypestä?

Takaisin hakutuloksiin

Kohokohdat-ominaisuus poistetaan pian Skypestä. Et voi enää julkaista uusia kohokohtia. Voit kuitenkin edelleen katsoa ja tallentaa aikaisemmin jakamiasi kohokohtia 30. syyskuuta 2018 saakka.

Miten voin tallentaa kohokohtani?

Huolehdi, että tallennat kaikki kohokohdat, jotka haluat säilyttää, ennen 30. syyskuuta 2018. Tämän päivän jälkeen et enää voi katsoa tai tallentaa kohokohtia.

1. Napauta profiilikuvaasi.
    2. Napauta Asetukset settings button.
    3. Napauta Kohokohdat highlights button.
    4. Tallenna kohokohtasi puhelimeen napauttamalla Lataa download button-painiketta.