Koti Uuden Skypen Android- ja iPhone-versiot

    Kuinka pikaviestejä muokataan uudessa Skypessä?

    1. Etsi viesti, jota haluat muokata.
    2. Paina viestiä pitkään.
    3. Valitse valikosta Edit (Muokkaa).

      Pikaviestin muokkaaminen
    4. Tee viestiin haluamasi muutokset keskusteluikkunassa.
    5. Napauta Lähetä lähetyspainike -painiketta, niin päivitetty viesti tulee näkyviin keskustelussa. Muokattujen viestien vieressä näkyy lyijykynäkuvake Muokatun pikaviestin kuvake.

      Muokatun viestin kuvake

    Oliko tästä artikkelista apua?

    Kyllä Ei

    Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

    Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).