Koti Uusi Skype

Miten voin lähettää uutta Skypeä koskevaa palautetta?

1. Napauta profiilikuvaasi ja napauta sitten Asetukset -painiketta.
    2. Vieritä alaspäin ja napauta valintaa Help & Feedback (Ohje ja palaute) ja sitten valintaa Send Feedback (Lähetä palautetta).
    3. Kirjoita meille haluamasi viesti ja napauta valintaa Send (Lähetä).

Voit myös ottaa käyttöön valinnan Shake to send feedback (Palautteen lähettäminen ravistamalla) kohdassa Settings (Asetukset) > Help and Feedback (Ohje ja palaute). Tämän jälkeen voit ravistaa laitettasi milloin tahansa Skype-sovelluksessa ja luoda raportin, joka sisältää lokitiedoston ja kuvakaappauksen siitä, mitä näet. Tästä on hyötyä, jos kohtaat tietyn ongelman ja haluat jakaa sen kanssamme.