Koti Uuden Skypen Android- ja iPhone-versiot

Miten voin lopettaa käyttäjän seuraamisen tai poistaa jonkun kohokohdistani uudessa Skypessä?

1. Napauta Kohokohdat-näyttöä tai pyyhkäise oikealle.
    2. Napauta Omat kohokohdat kohokohtien hallintapainike -painiketta.
    3. Napauta Followers (Seuraajat) -välilehteä.
    4. Paina poistettavan henkilön nimeä pitkään ja napauta sitten valintaa Remove (Poista).

Poista seuraajistani
    1. Napauta Kohokohdat-näyttöä tai pyyhkäise oikealle.
    2. Napauta Omat kohokohdat kohokohtien hallintapainike -painiketta.
    3. Napauta Following (Seurataan) -välilehteä.
    4. Paina pitkään sen henkilön nimeä, jonka seuraamisen haluat lopettaa, ja napauta sitten valintaa Unfollow (Lopeta seuraaminen).

Lopeta kohokohtien seuraaminen
    Mitä ovat kohokohdat Skypessä ja miten niitä käytetään?
    Miten voin tarkastella ja olla vuorovaikutuksessa kavereiden kohokohtien kanssa Skypessä?