Voinko käyttää Skypen kanssa Apple Watch- tai Android Wear -laitetta?

Takaisin hakutuloksiin

Skype ei tarjoa tiettyä sovellusta näille laitteille. Jos käytät Skypeä tuetulla laitteella, joka on yhdistetty Apple Watchin, Androidin Wearable -laitteen tai muun älylaitteen kanssa, voit ehkä saada ilmoituksia uusista viesteistä ja saapuvista puheluista. Tarkista Skypen järjestelmävaatimukset saadaksesi lisätietoja.

Huomautus: Yhdistetyille älylaitteille saatavissa olevat vaihtoehdot riippuvat tuetusta mobiililaitteesta, ja ne tulee määrittää Skypen ja mobiililaitteen asetusten kautta.