Voinko käyttää Apple Watch- tai Android Wear -laitetta Skypen kanssa?

Takaisin hakutuloksiin
    Skypen iOS- ja Android-versiot (Android 6.0 tai uudempi) on suunniteltu toimimaan monien uusien ominaisuuksien kanssa, jotta sen käyttö jokapäiväiseen viestintään olisi helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Skype on uudistettu alusta alkaen. Tämän vuoksi olemme joutuneet tilapäisesti keskeyttämään Apple Watch- ja Android Wear ‑tuen. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä teemme lujasti töitä puettavien laitteiden ja muiden käyttöympäristöjen tuen palauttamiseksi.

Voit edelleen käyttää Skypeä puettavassa laitteessa, jos et ole vielä päivittänyt Skypen iOS- tai Android-versioon (Android 6.0 ai uudempi).