Koti Uusi Skype

Voinko käyttää Apple Watch- tai Android Wear -laitetta uuden Skypen kanssa?

Uusi Skype on suunniteltu toimimaan monien uusien ominaisuuksien kanssa, jotta sen käyttö jokapäiväiseen viestintään olisi helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Skype on uudistettu alusta alkaen. Tämän vuoksi olemme joutuneet tilapäisesti keskeyttämään Apple Watch- ja Android Wear ‑tuen. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä teemme lujasti töitä puettavien laitteiden ja muiden alustojen tuen palauttamiseksi.

Voit edelleen käyttää Skypeä puettavassa laitteessa, jos et ole vielä päivittänyt uuteen Skypeen.