Mikä on Money (Raha) -toiminto ja miten sitä käytetään Skypessä?

Money (Raha) -toiminnolla voit PayPalin välityksellä siirtää rahaa ystävillesi ja perheenjäsenillesi Skypessä.

Tarvitset Microsoft- ja PayPal-tilin. Tarhan lähettämiseksi tarvitset Skype-version 8.3 tai uudemman iOS- tai Android-laitteessasi.

Huomautus: Voit lunastaa rahat millä tahansa Skype-asiakasohjelmalla.

2.8.2017 lähtien palvelu on asiakkaiden käytettävissä seuraavissa maissa: Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta ja euroalueen* maat (Itävalta, Belgia, Kypros, Viro, Espanja, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Irlanti, Italia, Latvia, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Portugali, San Marino, Slovakia, Slovenia). Voit lähettää rahaa Yhdysvaltain dollareina, Kanadan dollareina, Englannin puntina ja euroina. Muita valuuttoja lisätään pian.
    *Lukuun ottamatta Vatikaania ja Monacoa. Maiden määrää tullaan tulevaisuudessa kasvattamaan.

Sekä lähettäjän että vastaanottajan on oltava maissa, joissa Skypen Money (Raha) -toiminto on tuettu.

1. Napauta keskustelussa Add to chat (Lisää keskusteluun ) Lisää keskusteluun -painike -painiketta.
    2. Valitse apuohjelmista Money (Raha).
    3. Valitse maa, jossa ystäväsi asuu ja napauta Next (Seuraava)
    4. Anna lähetettävä rahasumma ja napauta Next (Seuraava).
    5. Sinua kehotetaan kirjautumaan nykyiselle PayPal-tilillesi ja liittämään PayPal-tilisi Microsoft-tiliisi. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, sinua pyydetään luomaan sellainen.
    6. Viimeistele siirto napauttamalla Send (Lähetä).
    7. Napauta Back to chat (Takaisin keskusteluun), niin näet keskustelussa rahakortin, jossa on siirron tila.

Kun joku lähettää sinulle rahaa muissa Skype-asiakasohjelmissa, saat rahansiirrosta kortin tai viestin keskusteluun sekä linkin verkkosivustoon. Toimi näin joko rahansiirtokortissa tai verkkosivustolinkissä:

1. Valitse Collect (Lunasta) -vaihtoehto. Valitse sitten Continue (Jatka).
    2. Jotta voit lunastaa rahat, sinun täytyy joko liittää olemassa oleva PayPal-tili Microsoft-tiliisi tai luoda uusi PayPal-tili.
    3. Kun tämä on tehty, raha siirretään PayPal-tilillesi. Sitten voit jättää rahat PayPal-tilillesi tai nostaa ne pankkitilillesi siirtymällä paypal.com-sivustoon.

Money (Raha) -toiminnolle ei ole käyttöönottomaksua Skypessä. PayPal voi kuitenkin veloittaa tapahtumamaksun joillakin valuutoilla ja siinä tapauksessa, että kyseessä on ulkomaanmaksu. Lue lisää PayPalin tapahtumamaksuista.

Rahansiirrot ja -tilat näkyvät Skype-profiilissasi.

1. Napauta Chats (Keskustelut) -näytöstä käsin profiilikuvaasi.
    2. Napauta Settings (Asetukset) -painiketta.
    3. Napauta Money (Raha) -asetuksia, jolloin esiin tulee luettelo maksutapahtumista ja niiden tilasta. Saat lisätietoja napauttamalla asianomaista maksutapahtumaa.

Voidakseen tarjota Money (Raha) -palvelun, Skype välittää seuraavat tiedot PayPalille:

• Skype-profiilisi.
    • Laitteesi.
    • Yhteystietosi ja sijaintisi.
    • Sen henkilön Skype-nimi, jolle lähetät rahaa.

PayPal välittää sinusta seuraavat tiedot Skypelle:

• Koko nimesi.
    • Sähköpostiosoitteesi.
    • Katuosoitteesi, maasi, postinumerosi ja puhelinnumerosi.
    • PayPal-tilisi rahoituslähteiden nimet ja neljä viimeistä numeroa.
    • PayPal-tilisi saldotiedot.
    • PayPal-tiliisi liittyvät toimet Skypessä.

Miten hallitsen rahan lähetystä ja vastaanottoa Skypessä PayPalin välityksellä?
    PayPalin välityksellä käytettävän Money (Raha) -toiminnon vianmääritys