Kaikki tuotteet

Mikä on Money (Raha) -toiminto ja miten sitä käytetään Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Money (Raha) -toiminnolla voit PayPalin välityksellä siirtää rahaa ystävillesi ja perheenjäsenillesi Skypessä.

Tarvitset Microsoft- ja PayPal-tilin. Jotta voisit lähettää rahaa, sinulla täytyy olla Skypen uusin versio asennettuna Android-matkapuhelimeesi, tablettiisi, iPhoneesi tai tietokoneeseesi.

Huomautus: Voit lunastaa rahat millä tahansa Skype-asiakasohjelmalla.

Voit lähettää ja vastaanottaa rahaa Skypessä, jos asut jossain seuraavista maista:
    Yhdysvallat, Australia, Kanada, Uusi-Seelanti, Yhdistynyt kuningaskunta ja euroalueen* maat (Itävalta, Belgia, Kypros, Viro, Espanja, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Irlanti, Italia, Latvia, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Portugali, San Marino, Slovakia, Slovenia), Puola, Tanska, Unkari ja Tšekki. Voit lähettää rahaa Yhdysvaltain dollareina, Australian dollareina, Kanadan dollareina, Englannin puntina, euroina ja Uuden-Seelannin dollareina. Puolan złoty, Tanskan kruunu, Unkarin forintti ja Tšekin kruunu. Muita valuuttoja lisätään pian.

*Pois lukien Vatikaani, Monaco ja Liettua. Maiden määrää tullaan tulevaisuudessa kasvattamaan.

Sekä lähettäjän että vastaanottajan on oltava maissa, joissa Skype-rahansiirto on tuettu.

1. Valitse keskustelusta Apuohjelmat-valikko:
      • add-ins button Skypen mobiili- ja tablettiversiossa.
      • Add-in button Skypen työpöytäversiossa.
    2. Valitse Rahansiirto.
    3. Valitse Pyydä rahaa tai Lähetä rahaa.
    4. Valitse henkilö, jolta haluat pyytää rahaa tai jolle haluat lähettää rahaa.
    5. Jos lähetät rahaa, valitse maa, jossa ystäväsi asuu ja valitse Jatka.
    6. Anna pyydettävä tai lähetettävä rahasumma ja valitse Jatka.
    7. Sinua kehotetaan kirjautumaan nykyiselle PayPal-tilillesi ja yhdistämään PayPal-tilisi Microsoft-tiliisi. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, sinua pyydetään luomaan sellainen.
    8. Viimeistele tapahtuma napauttamalla kohtaa Pyydä rahaa tai Lähetä.
    9. Napauta Back to chat (Takaisin keskusteluun), niin näet keskustelussa rahakortin, jossa on siirron tila.

Kun joku lähettää sinulle rahaa Skypessä, saat rahansiirtokortin tai viestin keskustelussa, joka ilmoittaa sinun saaneen rahaa ja sisältää linkin verkkosivustoon. Toimi näin joko rahansiirtokortissa tai verkkosivustolinkissä:

1. Valitse Vastaanota-vaihtoehto. Valitse sitten Jatka.
    2. Jotta voit lunastaa rahat, sinun täytyy joko liittää olemassa oleva PayPal-tili Microsoft-tiliisi tai luoda uusi PayPal-tili.
    3. Kun tämä on tehty, raha siirretään PayPal-tilillesi. Sitten voit jättää rahat PayPal-tilillesi tai nostaa ne pankkitilillesi siirtymällä paypal.com-sivustoon.

Money (Raha) -toiminnolle ei ole käyttöönottomaksua Skypessä. PayPal voi kuitenkin veloittaa tapahtumamaksun joillakin valuutoilla ja siinä tapauksessa, että kyseessä on ulkomaanmaksu. Lue lisää PayPalin tapahtumamaksuista.

Rahansiirrot ja tilat näkyvät Skype-profiilissasi.

1. Valitse profiilikuvasiKeskustelut-ruudusta.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Tili ja profiili.
    4. Valitse Rahansiirto, jolloin esiin tulee luettelo maksutapahtumista ja niiden tilasta. Valitsemalla maksutapahtuman voit tarkastella sen tietoja.

Jos sinulla on kysyttävä PayPal-tilistäsi ja Skype-rahansiirroista, ota yhteyttä PayPaliin.

Voidakseen tarjota Money (Raha) -palvelun, Skype välittää seuraavat tiedot PayPalille:

• Skype-profiilisi.
    • Laitteesi.
    • Yhteystietosi ja sijaintisi.
    • Sen henkilön Skype-nimi, jolle lähetät rahaa.

PayPal välittää sinusta seuraavat tiedot Skypelle:

• Koko nimesi.
    • Sähköpostiosoitteesi.
    • Katuosoitteesi, maasi, postinumerosi ja puhelinnumerosi.
    • PayPal-tilisi rahoituslähteiden nimet ja neljä viimeistä numeroa.
    • PayPal-tilisi saldotiedot.
    • PayPal-tiliisi liittyvät toimet Skypessä.

Haluatko lisätietoja?
    Miten hallitsen rahan lähetystä ja vastaanottoa Skypessä PayPalin välityksellä?
    PayPalin välityksellä käytettävän Money (Raha) -toiminnon vianmääritys