Mikä on rahansiirto ja miten sitä käytetään Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Rahansiirron avulla voit siirtää rahaa kavereillesi ja perheenjäsenillesi Skypessä PayPalin välityksellä.

Tarvitset Microsoft- ja PayPal-tilin. Jotta voisit lähettää rahaa, sinulla täytyy olla Skypen uusin versio asennettuna Android-matkapuhelimeesi, iPhoneesi tai tietokoneeseesi.

Huomautus: Voit lunastaa rahat millä tahansa Skype-asiakasohjelmalla.

Voit lähettää ja vastaanottaa rahaa Skypessä, jos asut jossain seuraavista maista:
    Yhdysvallat, Australia, Kanada, Uusi-Seelanti, Yhdistynyt kuningaskunta ja euroalueen* maat (Itävalta, Belgia, Kypros, Viro, Espanja, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Irlanti, Italia, Latvia, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Portugali, San Marino, Slovakia, Slovenia), Puola, Tanska, Unkari ja Tšekki. Voit lähettää rahaa Yhdysvaltain dollareina, Australian dollareina, Kanadan dollareina, Englannin puntina, euroina ja Uuden-Seelannin dollareina. Puolan złoty, Tanskan kruunu, Unkarin forintti ja Tšekin kruunu. Muita valuuttoja lisätään pian.

*Pois lukien Vatikaani, Monaco ja Liettua. Maiden määrää tullaan tulevaisuudessa kasvattamaan.

Sekä lähettäjän että vastaanottajan on oltava maissa, joissa Skype-rahansiirto on tuettu.

1. Valitse profiilistasi Rahansiirto.
    2. Valitse Pyydä rahaa tai Lähetä rahaa.
    3. Valitse henkilö, jolta haluat pyytää rahaa tai jolle haluat lähettää rahaa.
    4. Jos lähetät rahaa, valitse maa, jossa ystäväsi asuu ja valitse Jatka.
    5. Anna pyydettävä tai lähetettävä rahasumma ja valitse Jatka.
    6. Sinua kehotetaan kirjautumaan nykyiselle PayPal-tilillesi ja yhdistämään PayPal-tilisi Microsoft-tiliisi. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, sinua pyydetään luomaan sellainen.
    7. Viimeistele tapahtuma napauttamalla kohtaa Pyydä rahaa tai Lähetä.
    8. Napauta kohtaa Takaisin keskusteluun, niin näet keskustelussa rahakortin, jossa on siirron tila.
    Huomautus: Voit myös pyytää tai lähettää rahaa money button keskustelusta tai apuohjelmasta joissakin käyttöympäristöissä.

Kun joku lähettää sinulle rahaa Skypessä, saat rahansiirtokortin tai viestin keskustelussa, joka ilmoittaa sinun saaneen rahaa ja sisältää linkin verkkosivustoon. Toimi näin joko rahansiirtokortissa tai verkkosivustolinkissä:

1. Valitse Vastaanota-vaihtoehto. Valitse sitten Jatka.
    2. Jotta voit lunastaa rahat, sinun täytyy joko yhdistää olemassa oleva PayPal-tili Microsoft-tiliisi tai luoda uusi PayPal-tili.
    3. Kun tämä on tehty, rahat siirretään PayPal-tilillesi. Sitten voit jättää rahat PayPal-tilillesi tai nostaa ne pankkitilillesi siirtymällä paypal.com-sivustoon.

Skype-rahansiirrolla ei ole käyttöönottomaksua. PayPal voi kuitenkin veloittaa tapahtumamaksun riippuen maksutavasta, valuutasta tai siitä, onko kyseessä on ulkomaanmaksu. Lisätietoja PayPalin tapahtumamaksuista.

Rahansiirrot ja tilat näkyvät Skype-profiilissasi.

1. Valitse profiilikuvasiKeskustelut-ruudusta.
    2. Valitse Rahansiirto, jolloin esiin tulee luettelo maksutapahtumista ja niiden tilasta. Valitsemalla maksutapahtuman voit tarkastella sen tietoja.

Jos sinulla on kysyttävää PayPal-tilistäsi ja Skype-rahansiirroista, ota yhteyttä PayPaliin.

Skype välittää seuraavat tiedot PayPalille rahansiirron tarjoamista varten:

• Skype-profiilisi.
    • Laitteesi.
    • Tiedot yhteydestäsi ja sijaintisi.
    • Sen henkilön Skype-nimi, jolle lähetät rahaa.

PayPal välittää sinusta seuraavat tiedot Skypelle:

• Koko nimesi.
    • Sähköpostiosoitteesi.
    • Katuosoitteesi, maasi, postinumerosi ja puhelinnumerosi.
    • PayPal-tilisi rahoituslähteiden nimet ja neljä viimeistä numeroa.
    • PayPal-tilisi saldotiedot.
    • PayPal-tiliisi liittyvät toimet Skypessä.

Miten hallitsen rahan lähetystä ja vastaanottoa Skypessä PayPalin välityksellä?
    PayPalin välityksellä käytettävän rahansiirron vianmääritys