Koti Skype televisiossa

Mitä Skype TX:n tiettyjen versioiden käytöstä poistaminen tarkoittaa?

Kehitämme Skypeä jatkuvasti tarjotaksemme käyttäjille uusinta teknologiaa. Siksi Skype ja Skype TX ovat siirtymässä vertaisarkkitehtuurista pilvi-infrastruktuuriin.

30.8.2017 alkaen poistamme käytöstä kaikki Skype TX:n kanavaversiot, jotka ovat vanhempia kuin 2.17.513.1, sillä ne eivät tue Next Generation Calling (NGC) -ominaisuutta. Lisäksi TX Controller -sovellus täytyy päivittää versioon 2.17.601.4 tai sitä uudempaan versioon. Skype TX:ään ei voi enää kirjautua vanhemmilla versioilla.

K: Miksi vertaiskäyttäjät eivät voi enää kirjautua Skype TX:ään?
    V: Haluamme luoda parhaan mahdollisen sovelluskokemuksen Skype-käyttäjille, joten meidän täytyy tehdä joitakin muutoksia matkan varrella. Nämä päätökset ovat vaikeita, mutta niiden avulla voimme keskittyä Skypen muuttamiseen vertaisperiaatteella toimivasta videosovelluksesta moderniksi ja mobiililaitteille sopivaksi pilviarkkitehtuuriksi. Siirtyminen pilveen varmistaa sen, että Skypen uudet ominaisuudet ovat saatavilla silloin, kun haluat ne.

K: Kuinka päivitän yksikköni viimeisimpään NGC:tä tukevaan Skype TX -versioon?
    V: Ota yhteyttä yksikkösi valmistajaan varmistaaksesi, että sinulla on palveluntarjoajasi ohjelmiston uusin versio. Uusinta TX-kanavaversiota mainostetaan vain V2-asiakkaille julkaistussa versiossa. Valmistajan täytyy päivittää kaikki V1-yksiköt.

Ota yhteyttä valmistajan tukeen tai vieraile valmistajan verkkosivuilla.

Jatkossa TX-kanavapäivitykset ilmestyvät Skype TX Controller -sovelluksen versionhallintavälilehteen. Voit nähdä uusimman mainostetun version. Klikkaamalla linkkiä voit päivittää Skype TX -kanavasi.

K: Mistä voin ladata Skype TX Controller -sovelluksen uusimman version?
    V: Controller-sovelluksen uusimman version voi ladata täältä.